Scams Arkiv - Online Marketing Blog

Scams

VRE – Vat Identification Number 

VRE – Vat Identification Number  ( www.v-r-e.eu )

VRE published by Your Business at Net GmbH Spaldingstr. 218 DE-20097 Hamburg VAT- DE 325012456 Managing Director Monika Ziegelmüller Tel. +49 40778800

Ny spiller på markedet VRE  (Vat Identification Number)  (v-r-e.eu), der er tale om en ny variant af EU Business Register, som sender tvivlsomme opdateringsskemaer til virksomheder, og hvor mange uheldigvis returnerer den gratis opdatering de troede, der var tale om, men i virkeligheden har de tegnet… Læs mere

Skat Phishing e-mail – advarsel

Skat Phishing e-mail– advarsel

Juhuu, i dag har jeg modtaget endnu en e-mail, som tilsyneladende skulle være fra Skat vedrørende tilbagebetaling af overskydende skat på kr. 21.840,- og forfattet som en brækket arm på dansk.

Grundkonstruktionen ligner til forveksling Skats hjemmeside, og websitet ligger på et dansk domæne, så derfor denne advarsel….

 

E-mailen omhandler en tilbagebetalingsprocedure, som ifølge e-mailen lige skal bekræftes på det vedhæftede link, der ligger på et dansk domæne. Domænet online-skat.dk. er tilsyneladende lige … Læs mere

World Trade Register

World Trade Register – Advarsel mod svindel

En ny version af det efterhånden gammelkendte trick med at få uskyldige virksomheder til at opdatere sine informationer i et ukendt register, ja, ganske gratis, er kommet på et nyt domæne.

World Trade Register er gammel vin på nye flasker, her er tale om den kendte metode, hvor der i indledningen refereres til gratis opdatering, MEN har du tilmeldt dig dette indeks? NEJ det har du nok ikke, så skal man lige… Læs mere

Gitte Møller Danish SEO – Nu også på Tysk Sabine Kellerer deutsch seo

Gitte Møller Danish SEO! Nu også på Tysk, Sabine Kellerer, deutsch seo

Nu er den gal igen, Gitte Møllers kollega i de verdensomspændende SEO virksomheder med Likedin profiler og fantastiske virksomhedsadresser, der ligner en million, sender nu tyske spammail ud med gode tilbud om markedsføring og SEO.

Gitte Møller fra danish SEO`s tyske kollega hedder Sabine Kellerer, hun arbejder i den tyske filial Deutsch seo, og har ligesom Gitte Møller en fin Linkedin profil, hvor hun fremstår som en ægte… Læs mere

Google adwords konto – Phishing sites

Google adwords konto – Phishing sites

Advarsel, pas på dine kontoinformationer.

URLén der henvises til i mailen er adwords.google-jg.com

Vi har modtaget en såkaldt servicemeddelelse fra Google i dag, men det er ikke Google, der står bag denne meddelelse. Der er derimod tale om nogle, der gerne vil hente dine kreditkortinformationer.

Mailen er en Phishing-mail, der er massedistribueret, og den skal bare smides i papirkurver omgående, hvis du modtager en lignende mail.

Bemærk navnet på urlén den indeholder navnet… Læs mere

Google Adwords Phishing – advarsel

Google Adwords Phishing – advarsel

En af vores kunder sendte os en mail, som tilsyneladende skulle være fra Google vedrørende Google adwords og bad os om at reflektere på den.

Mailen omhandler en Google adwords konto, som ifølge emailen er sat ud af drift indtil der opdateres oplysninger via det vedhæftede link i mailen.

Google spørger ikke efter følsomme data via e mail.

Man skal som forbruger være opmærksom på, at Google ikke spørger om følsomme oplysninger via e-mail… Læs mere

EU Business Register igen, igen

EU Business Register igen, igen

Online markedsføring til kanonpriser, gratis eller blive taget et vist sted.

Så oprandt dagen hvor vi igen modtog en spam-mail fra EU Business Register med et tilbud om at korrigere og opdatere vores oplysninger i deres katalog, ja og det oven i købet helt gratis, men som vi tidligere har beskrevet, er der tale om salg af en annonce til 995 EUR om året med en bindingsperiode på tre år.

Markedsføring er… Læs mere

EU Business Register

EU Business Register

Ny annoncehaj på spil, tænk de ikke bliver klogere, at sende en sådan en henvendelse til en virksomhed med speciale i søgemaskineoptimering, markedsføring på nettet og reputation management.

EU Business Register er samme type bondefangeri eller forsøg på samme som tidligere lignende typer annonceaftaler fra Holland og Spanien. Disse typer aftaler har floreret de seneste år. Eu Business Register har adresse i Spanien med følgende informationer.: EU Business Register, C/ Azcona, 58, local • BOX 252… Læs mere

Verified by Visa eller MasterCard

Verified by Visa eller MasterCard – PBS Phishing

Der florerer pt. en email som tilsyneladende kommer fra PBS med følgende beskrivelse i adresselinjen.:

Opret din kode til Verified by Visa eller MasterCard® SecureCode™

Hvis du modtager en sådan mail undgå at anvende denne, den kommer ikke fra PBS, men er en mail der ønsker at snyde dig og stjæle dine kortinformationer, for efterfølgende at lænse din konto.

Det er ikke PBS der udsender uanmodede e maíl via spam… Læs mere

Danmarks Virksomhedsportal

Danmarks Virksomhedsportal

Så er der en ny annoncehaj på spil, Danmarks Virksomhedsportal med adresse i Tyskland.

Denne gang er der tale om en ny haj med navnet Danmarks virksomhedsportal, som angiveligt skulle være at finde på www.danmarks-virksomhedsportal.dk, vi har her til morgen modtaget et spørgeskema og en svarkuvert fra TVV Tele Verzeichnis Verlag Gmbh, Borsteler Chausee 85 – 99 a, D22453 Hamburg – Direktør Wulf Lohmayer, som tilfældigvis lige skal tjekke om vores oplysninger i deres database er korrekte.

Først… Læs mere

Tilmelding nyheder