CMS systemer og SEO Arkiv - Online Marketing Blog

CMS systemer og SEO

Beskyt dit website mod indeksering på testdomæne

Beskyt dit website mod indeksering på testdomæne.

Problemet med et testdomæne er det kan blive indekseret af flittige webcrawlere og derved blive synligt på søgemaskinerne med alle de problemstillinger dette kan give, dublicate content, synligt for konkurrenter etc.

Man kan godt udelukke et testdomæne med flere teknikker, såsom robots.txt noindex, IP blokering og passwords beskyttelse mv. men der findes en bedre løsningsmodel.

Hvorfor ikke gøre som store websites, når de skal have et nyt CMS, Webshop etc. og oven… Læs mere

SEO – nyt cms system

CMS system og SEO når det ender i en katastrofe

Kunder der i deres virksomhed skifter website ud til nyt og smart design, hvor de markedsføringsansvarlige tilsyneladende ikke kender sammenhængen imellem et nyt website og den SEO der allerede er etableret på det gamle website! Er et problem for mange, og kan blive den visse død, for virksomheder der forventer et udbytte af deres website, hvis man ikke indtænker den løbende SEO i websitet og udbygningen af dette.

Vi har… Læs mere

Typo3

Typo3 CMS System

Vi stiftede første gang bekendtskab med Typo3 i 2001, hvor vi fik vores første kunde på typo3 platformen, vi havde fået en opgave fra et større dansk virksomhed som solgte sine varer World Wide og som ønskede sit website søgemaskineoptimeret. Kasper Skårhøj havde udviklet og opsat selve websitet til virksomheden, som lå på hans egenudviklede platform typo3, som han er grundlægger af.

Kundens system var programmeret med frames, hvilket allerede dengang blev regnet for mindre godt til… Læs mere

Hjemmeside med SEO egenskaber

Hjemmeside husk planlægningen af ny hjemmeside.

Når mange virksomheder skal udskifte sin hjemmeside er det tit på baggrund af der er en der har ringet med et godt tilbud til en sveden pris, eller et konkret tilbud fra en CMS leverandør der kan pifte hjemmesiden op med et fedt design og nye muligheder.

Er det en løsning som er optimal for virksomheden?

Det kan det godt være, men hvis der skal fokuseres på den markedsmæssige og søgemaskine venlige del skal… Læs mere

Ny teknologi

Ny teknologi til websites og SEO

Nye websteder kræver ny teknologi for at kunne køre med de mange nye smarte detaljer man som website ejer gerne vil have på sit website, det er forståeligt nok set i forhold til udviklingen af nye systemer og teknologi platforme indenfor moderne CMS systemer, og medier i almindelighed.

Tit kommer man i den situation, at man som udgangspunkt står imellem to stole, man vil på den ene side f.eks. gerne have et superfedt Flash… Læs mere

Seo brandslukning og søgemaskineoptimering

Nye websites kræver tit brandslukning

Vi oplever fra tid til anden, at vi bliver hasteindkaldt til brandslukningsopgaver, når folk søsætter nye websites og de går fra mange besøgende om dagen og til nærmest ingen.

Hvad kan det så skyldes?

Kunder der får udført webopgaver i forbindelse med nyetableringer / redesign af deres websites, er tit i deres iver for at få websitet online ”og hellere i går end i dag” så opsat på at få sitet online, at… Læs mere

CMS system og søgemaskineoptimering

CMS system og SEO moduler til søgemaskineoptimering.

En kunde som vi udførte SEO for i sidste uge anvendte et CMS system fra en dansk udbyder, dette system skulle være udstyret med alverdens spændende søgemaskineværktøjer til at få siderne rigtigt placeret i søgemaskinerne, der var tilkøbt SEO moduler så det rigtigt kunne komme til at spille, selv for nybegyndere.

Med som vi har illustreret tidligere er der mange af disse såkaldte vidunderpakker / lykkeposer der går under betegnelsen SEO moduler,… Læs mere

Tilmelding nyheder