SEO Arkiv - Online Marketing Blog

SEO

SEO og markedsføring anno 2013

SEO og markedsføring anno 2013

 

I takt med at behovet stiger for at få flere besøg til sin virksomheds hjemmeside, så forsøger flere og flere sig med at søgemaskineoptimere sit website, således det bliver mere lækkert for en søgemaskine som Google at gennemgå og vurdere.

Det at optimere et website er ikke lige så nemt som før i tiden, søgemaskinerne er blevet bedre til at skille skidt fra kanel i forhold til tidligere. Metoder der tidligere gav succes giver… Læs mere

Seo tekster – tips og ideer

Seo tekster – tips og ideer

Det skrevne sprog har altid været essentielt i forhold til kommunikation imellem mennesker.

Tekstskrivning er lige så meget en kunstart, som det er en færdighed hos det enkelte individ. Derfor er det i takt med udviklingen af internettet, kulturen om online markedsføring og udbredelse af reklamebudskaber via internetmedier blevet mere og mere vigtigt at have det rette budskab til sine brugere i disse medier.

Hvad skal der til for at tilfredsstille de forskellige aktører,… Læs mere

SEO No Cure No Pay

SEO No Cure No Pay

Søgemaskineoptimering og markedsføring i søgemaskiner uden opstartsomkostninger.

Vi har på det seneste fået mange henvendelser om SEO på no cure no pay basis, denne form for SEO er også på vores produktliste, men man skal være opmærksom på at det absolut ikke er billigere end at købe en SEO pakke, som er specificeret til virksomhedens segment på almindelige vilkår.

Fordelen ved SEO på No Cure No Pay basis.

Virksomheden får den store SEO pakke… Læs mere

Brancheglidning & SEO branchen

SEO branchen i forbindelse med brancheglidning

I disse tider ser man flere former for brancheglidning i salgsleddet og hos virksomheder der sælger konsulent tjenester, er det nu smart? Eller er det et led i udviklingsprocessen imellem virksomheden og dens kunder?

Hvis man ikke er på plads med sit produktsortiment og udskifter og tilpasser det løbende til den eksisterende kundekreds, kan det få følger for virksomheden i negativ retning, grebet om markedet kan forsvinde, hvis man ikke tidsnok får ajourført… Læs mere

Inhouse SEO

Inhouse SEO – fordele og ulemper ved SEO inhouse

Mange virksomheder i dag vil gerne have fingeren på pulsen i de fleste faser i deres Seo strategi samt udførslen af denne inhouse, det gælder for så vidt, implementeringen, den daglige vedligeholdelse og drift, SEO funktionen skulle gerne kunne indgå som et kompetenceområde i IT og markedsføringsafdelingen – på lige fod med de andre kompetenceområder der arbejdes med.

Problemstillingen ved inhouse SEO er at den pågældende person typisk har nogle mindre… Læs mere

SEO junglen

SEO junglen

Hvad skal websitet ranke på søgemaskinerne?

Igen i dag havde vi et kundemøde, og som altid gennemgår vi statistik, Google analytics og evt. Google adwords kampagner med kunden, dette er meget rart for alle parter, at vide hvordan SEO optimeringen udarbejder sig, og placeringer og besøgende vurderes på baggrund af det indsamlede materiale.

Det der tit undrer os, selvom vi altid, og hver gang vi starter op på seo opgaver for virksomheder, fortæller klart og tydeligt, at de… Læs mere

SEO

SEO i markedsføringen af virksomheden

SEO som begreb dækker over search engine optimization / søgemaskineoptimering, seo begrebet er blevet mere og mere aktuelt i alle former for virksomheder i dag, tidligere når man talte om, at man arbejdede indenfor SEO branchen, og udførte søgemaskineoptimering af virksomheders websites, blev der skulet skævt til en, folk forstod ikke den rette sammenhæng imellem søgemaskiner, besøg fra disse søgemaskiner og kunder i forretningen. Det at en virksomhed kunne foretage SEO / søgemaskineoptimering og… Læs mere

SEO certificering

SEO certificeringer en efterspurgt uddannelse og standard

For tiden tales der meget om SEO certificeringer i debatfora og lign. steder, mange spørger ind til om der er certificeringskurser som giver deltagerne kompetencegivende viden og faglig anerkendelse indenfor disciplinen SEO certificeret virksomhed.

Der findes ikke certificerings kurser indenfor denne disciplin, uagtet der er handelsskoler og lign. der prøver at udbyde kompetencegivende kurser i søgemaskineoptimering og markedsføring på Internettet.

Hvis vi lige skal starte forfra er der en logisk forklaring på, hvorfor… Læs mere

Seo Seminar

Seo seminar om søgemaskineoptimering og seo strategier

Vi havde et godt seminar vedr. søgemaskiner og søgemaskineoptimering hele dagen i går sammen med en af vores helt store kunder, i forhold til tidligere seminarer som vi jævnligt afholder for vores kunder, og som har været en næsten mere eller mindre tradition igennem de sidste 8 – 9 år. oplever vi i dag, at det ikke mere ”bare” er virksomhedens ”yngste” eller webmasteren der kommer til disse meningsudvekslinger og udvekslings seminarer om… Læs mere

SEO Professional

SEO Professional – et udvidet begreb omkring seo

Seo virksomheder bruger tit vendinger som ”SEO virksomhed kombineret med søgemaskineoptimering”, andre bruger betegnelsen SEO professional i sine markedsførings data, hvad ligger der i begrebet SEO professional kontra almindelig seo. Vi prøver her at tune os lidt ind på emnet og give et bud.

Seo som begreb dækker over det engelske udtryk search engine optimization, hvilket oversat til dansk står for søgemaskineoptimering.

Her er der vel nærmest tale om folk… Læs mere

Tilmelding nyheder