Joomla Arkiv - Online Marketing Blog

Joomla

Joomla 2.5 evaluering

Joomla 2.5

Efter migrering fra først Joomla 1.5 til Joomla 1.7 gik turen som tidligere beskrevet over til Joomla 2.5, som er det sidste nye skud på stammen fra Joomla teamet.

Nu har sitet kørt en lille uges tid, og det er tid til den første evaluering.

Systemet har fungeret optimalt, der har ikke været problemer med de forskellige extensions og funktioner, der er tilknyttet sitet.

Joomla 2.5 er en direkte efterfølger til Joomla version 1.7, og i det nye… Læs mere

Joomla version 2.5

Joomla version 2.5

Så blev det tid til at sætte Joomla 2.5 versionen op på vores website. Det var en noget nemmere omgang end migreringsprocessen fra Joomla 1.5 til Joomla 1.7 versionen, som gav en del bøvl med forskellige extensions, som ikke var fuldt ud kompatible med den nye Joomla version.

Det er vigtigt at holde sine versioner opdateret i forhold til sikkerhedsproblemer og andre elementer, som kan skabe problemer for et website med manglende funktioner mv.

Det store problem… Læs mere

Joomla 1.7 migrering

En Joomla 1.7 migrering er tilendebragt

Efter længe at have gået rundt som katten omkring den varme grød, så var der ingen vej tilbage for en opgradering af vores hjemmeside, som lå på Joomla 1.5 versionen.

Problemet med en opdatering fra den gamle version af Joomla 1.5 – består i der er tale om en migrering – og ikke en ikke traditionel opdatering af systemet med de efterhånden mange extensions, der igennem tiden er installeret.

De nye extensions som er… Læs mere

Joomla version 1.5.15

Joomla version 1.5.15 opdatering

Så blev det tid til at opgradere vores Joomla kunders websites til den sidste nye opdatering indenfor 1.5 serien, der er tale om version 1.5.15, en version der indeholder forbedringer og rettelser af indrapporterede bugs.

Den sidste versions opdatering har nu været på ude siden starten af november, hvilket gør at vi vælger at opgradere den på nuværende tidspunkt, som vi tidligere har beskrevet vedr. opdateringer, er det vigtigt at opgradere til den sidste nye… Læs mere

Joomla nyt

Joomla version 1.6 Alpha2

Joomla annoncerer nu, at version 1.6 er udkommet i Alpha2 version.

Joomla version 1.6 blev frigivet mandag og er nu publiceret, således dem der ønsker at teste denne version, har mulighed for at se hvorledes de forskellige funktioner og lign. fungerer.

Man skal dog være opmærksom på der er tale om en alpha version, hvilket betyder ustabil software, her vil der kunne opstå mange sjove ting og fejl, som man kan være med til at give… Læs mere

Joomla opdatering 1.5.13 – 1.5.14

Joomla opdatering 1.5.13 – 1.5.14 fejlretning

Så kom den rettelse der fik skærmbilleder i mediedivisionen til at vælte.

Fejlsøgning gav fejl fra følgende fil.:   administrator\components\com_media\views\media\tmpl/default.php linie 64

Vi havde ellers fået flækket noget sammen så det fungerede, men en officiel fejlretning er altid at foretrække, da hele arkitekturen kendes og det giver væsentlige bedre muligheder for at få systemet til at respondere på den oprindelige kodning.

Den er nu løst med opdateringen og den nye version, klokken er… Læs mere

Joomla opdatering 1.5.12 – 1.5.13

Joomla opdatering 1.5.12 – 1.5.13 sikkerhedsopdatering

Man lærer aldrig sin egen lektie, som vi skrev med WordPress og opdateringer af software til nye versioner, hvor der mange gange kort tid efter en release opstår fejl og mangler i den opdaterede software.

Vi har en del kunder der kører på Joomla løsninger som vi servicerer med søgemaskineoptimering og opdateringer og fejlretninger på softwaren, vi opdaterede til version 1.5.12 tidligere i denne måned på en stor del af de kunder der kører… Læs mere

Tilmelding nyheder