Apache webserver Arkiv - Online Marketing Blog

Apache webserver

DNS og serveropsætninger

DNS og serveropsætninger

Mange virksomheder fokuserer udelukkende på søgemaskineoptimering og opsætning af links mv., men deres serveropsætning kontrolleres sjældent.

Vi oplever gang på gang i forbindelse med SEO opgaver, at virksomhedens website er tilknyttet alverdens forskellige domæner til samme tekstmæssige indhold.

Hvad betyder det så i praksis?

Det betyder dublicate content, hvilket betyder samme tekstindhold på flere domæner, noget som søgemaskinerne ikke er specielt glade for. De opfatter det ikke altid som værende i strid med deres… Læs mere

Htaccess

Htaccess giver mulighed for øgede funktioner på websitet

En guide til brug af htacces på Apache servere.

Apache serveren giver sine brugere mulighed for at udnytte en mængde faciliteter og måder web applikationen kan afvikles på webserveren, og her kommer filen htaccess ind i billedet, filen er placeret i rod biblioteket og gemt i formatet .htaccess, der er her tale om en simpel tekstfil, hvor de systemkommandoer man gerne vil have serveren til at udføre på den enkelte websted kan… Læs mere

Apache webserver

Apache webserver fra the Apache Software Foundation

Apache webserveren er en server der har en lang historie, den tidlige version blev skabt af Robert McCool på NCSA.

Da han stoppede hos NCSA i 1994 gik projektet i stå, senere dannedes en bruger gruppe af frivillige programmører, og med baggrund i den eksisterende server gik udviklingen i gang med den første version af Apache og i 1995 blev version 0.6.2  lanceret.

Der er kommet mange versioner til siden og Apache… Læs mere

Tilmelding nyheder