Duplicate content Arkiv - Online Marketing Blog

Duplicate content

Duplikeret indhold cross domain – Duplicate Content

Duplikeret indhold på tværs af domæner (Duplicate Content)

Der er meget forskellige opfattelser og ammestuesnak af hvornår en webtekst, der anvendes på flere domæner samtidig skaber problemer for den oprindelige tekst og forfatter.

Det ligger dog fast at Google ikke er specielt vild med at den samme artikel går igen på forskellige domæner i helt samme ordlyd. Derfor er der flere forskellige teknikker som bla. Google anbefaler til at sikre at original teksten beskyttes mod af blive filtreret fra i… Læs mere

Duplicate content

Duplicate content

Duplicate content er stadig et stort problem i forbindelse med indeksering af websites i søgemaskinerne.

Ens tekstmæssigt indhold, som forefindes på flere urlér på et website. (onsite Duplicate content ) og duplicate content på tværs af domæner.

Når der forefindes duplikeret indhold på et website, så skyldes det den måde et CMS system genererer urlér på. Det kan give mulighed for samme tekstindhold på flere urlér, som derved opfattes af søgemaskinerne som to sider med samme indhold.

Problemet… Læs mere

Duplicate content

Duplicate content et stort problem på mange websites

Duplicate content er et problem på rigtigt mange websites, her er der tale om sites der bruger flere indgange til det samme website, og det indhold der findes på dette, der kan være tale om tilgang fra både domænenavn.dk og www.domænenavn.dk og fra to til rigtigt mange forskellige domænenavne der peger via den opsatte DNS direkte ind på samme website, og det samme tekstmæssige indhold.

Flere CMS huse er sløsede eller totalt… Læs mere

Tilmelding nyheder