Facebook Arkiv - Online Marketing Blog

Facebook

Facebook Graph Search

Facebook Graph Search

Facebook er kommet på manges læber i denne uge i forbindelse med introduktionen af deres nye søgetjeneste.

Det har ligesom ligget i kortene i mange år, at Facebook var en mulig konkurrent til Google, hvis de gik ind på søgemarkedet, hvilket de nu er begyndt på.

Når det er sagt, så er Google ikke slået i dag eller i morgen, men der er åbnet en flanke, hvorfra der kan tages markedsandele fra Google på sigt.

Facebook fortæller… Læs mere

Skypechat på Facebook

Skypechat på Facebook

Grundlæggeren af Facebook, Mark Zuckerberg, har de sidste dage udtalt sig til pressen med information om at virksomheden i dag ville præsentere en helt epokegørende nyhed til Facebook.

På en pressekonference hos Facebooks hovedkontor i Palo Alto, Californien præsenterede han så  i dag den store nyhed, som er en Skype integration med mulighed for at brugerne på Facebook kan foretage videochat med hinanden.

Der skal installeres et plugin, som giver mulighed for at bruge… Læs mere

EU ser kritisk på ny Facebook funktion

EU ser kritisk på ny Facebook funktion

Eu er ikke ligeså begejstret over det sidste nye på Facebook funktioner som Facebook er.

Når der i dag skal markedsføres sociale tjenester, det gælder store som små tjenester skal der ske udvikling, således at online markedsføringen sker hurtigt og smertefrit og helst uden de helt store markedsføringsomkostninger.

Facebook har ry for at være i front når det drejer sig om kontroversielle holdninger til sin brugerskare og deres rettigheder vedr. privatliv.

Nu er… Læs mere

Facebook Mail en ny tjeneste på Facebook

Facebook Mail en ny tjeneste på Facebook

Facebook brugere kan nu snart oprette en Facebook mail.

Det lanceres senere i dag på et pressemøde, at Facebook åbner en mailtjeneste, hvor det er muligt for brugerne at anvende en e-mail med deres navn efterfulgt af  facebook.com som deres kommende emailadresse.

Ifølge forlydende er projektet, der går under navnet Titan en helt ny e-mailtjeneste, der skal konkurrere mod Googles Gmail, Microsofts Hotmail og Yahoo mail.

Der skulle være tale om… Læs mere

Google og Facebook – kampen om fremtidens Web

Google og Facebook – kampen om fremtidens Web

Microsoft har øget sit partnerskab med Facebook i denne uge, kan dette betyde en trussel for Google?

Microsoft og Facebook går sammen om at gøre søgninger på nettet mere socialt orienteret: På søgemaskinen Bing, vil man kunne se hvad ens Facebook venner kan lide, dette vil kunne have betydning når der søges efter varer på nettet som f.eks. børnetøj, sko og forbrugsgoder. Her kan vennernes mening være med til at foretage… Læs mere

Facebook har nu over 500 millioner brugere

Facebook har nu over 500 millioner brugere

Mark Zuckerberg skriver på facebooks blog, at tjenesten nu har passeret 500 millioner brugere.

Facebook har fået en stor position indenfor de sociale medier med sit imponerende netværk. Tilstrømningen af nye brugere stiger hele tiden, derved øges kendskabet og brugen af netværktjenesten konstant over hele verden.

Facebook giver mange mennesker mulighed for at holde kontakt med sit netværk af kollegaer, venner og forretningsforbindelser etc.

Facebook har i forbindelse med de har passeret 500… Læs mere

Facebook og YouTube blokeres i Pakistan

Facebook og YouTube blokeres i Pakistan

Pakistan har valg at lukke ned for tilgangen til Facebook og YouTube. Begrundelsen er at der findes blasfemisk materiale på disse sociale tjenester, der opfordrer til at tegne profeten, hvilket er strengt forbudt og noget af det værste der kan ske i verden.

Pakistanerne skal skånes for sådanne billeder og tegninger, som kan virke anstødelige på disse troende mennesker og føre folk i fordærv.

Baggrunden for den resolutte beslutning om øjeblikkelig lukning af forbindelserne… Læs mere

Ytringsfrihed og manglende empati

Ytringsfrihed og manglende empati

De farcelignede tilstande Venstres spinmedarbejder, Ditte Okman har leveret i sine indlæg på det sociale netværk Facebook, mangel på empati og situationsfornemmelse i disse medier i privat sammenhæng  giver stof til eftertanke.

Man må stille sig selv spørgsmålet om hvor går grænsen imellem et betroet job og udbasunering af anklager og perfide udtalelser om alt og alle, mange af udtalelserne direkte injurierende over for personer der ikke lige faldt i smag hos damen.… Læs mere

Facebook markedsføring

Facebook markedsføring

Er det nødvendigt i virksomhedens online markedsføring at være med på Facebook? Hvis man ønsker en bred markedsføring, og gerne vil have brandet sin virksomhed eller produkt, er det en god ide at købe markedsføring og annoncer på Facebook, dette er et godt supplement til den traditionelle online markedsføring og øvrige annoncering.

Facebook er et af verdens mest besøgte websteder, de overhalede i sidste uge Google som det mest besøgte websted ifølge Hitwise.com

Hvis man ser på hvor… Læs mere

Facebook virus nedlægger PCér i stor stil

Facebook virus nedlægger PCér i stor stil

Advarsel hold øje med E-mail med YouTube i adressefeltet!!!

Ifølge et indlæg i Politiken i dag er der en Facebook virus i omløb, den pågældende virus spredes med et link til YouTube som kommer fra en falsk Facebook email.

E mailen ser ægte ud og indeholder et Facebook-link, med en afsender, som er fra din venneliste på Facebook.

Opfordringen er til er helt klar! Slet denne e mail uden at prøve at åbne… Læs mere

Tilmelding nyheder