Linux Arkiv - Online Marketing Blog

Linux

Debian webserver

Egen Debian webserver

Det er ikke så svært at have sin egen webserver som mange går rundt og tror, er hænderne skruet rigtigt på, og kan der afsættes lidt tid til at prøve sig frem, er der flere muligheder for at opsætte sin egen webserver.

Hvis man i dag skal vælge software til sin server, er der mange forskellige muligheder for at få et gratis styresystem der fungerer godt og samtidig er stabilt.

Der findes forskellige udgaver af Linux styresystemet,… Læs mere

Ubuntu

Ubuntu Styresystem

Endnu et styresystem, med Mark Shuttleworth som igangsætter, der er tale om et Linux baseret system, hvor kernen er Linux og dette system anvender en anden Linux distribution: Debians pakkesystem system apt og dpkg til håndtering af sine pakker.

Der findes efterhånden rigtigt mange systemer der bygger på Linux kernen, forskellen er måden hvorpå der kommunikeres med denne kerne, og hvilke muligheder der er for installation, brug af hardware, skærme, printere og alt muligt andet grej, der ønskes… Læs mere

Debian styresystemet

Debian en Linux distribution

En perle indenfor Linux, her er der tale om et system der grundlæggende er bygget på en ikke kommerciel platform, udviklet af frivillige og super dygtige udviklere, der igennem et netværk og hårdt arbejde har skabt denne Linux distribution, til glæde for rigtigt mange brugere rundt om i Verden. Der arbejder over 1.000 frivillige mennesker på dette projekt, hvilket må karakteriseres som virkeligt godt, at så mange frivillige er interesserede i at være med til at… Læs mere

Tilmelding nyheder