World Trade Register – Advarsel mod svindel

World Trade Register – Advarsel mod svindel

En ny version af det efterhånden gammelkendte trick med at få uskyldige virksomheder til at opdatere sine informationer i et ukendt register, ja, ganske gratis, er kommet på et nyt domæne.

World Trade Register er gammel vin på nye flasker, her er tale om den kendte metode, hvor der i indledningen refereres til gratis opdatering, MEN har du tilmeldt dig dette indeks? NEJ det har du nok ikke, så skal man lige læse det med småt, her står at tilmeldingen koster 995 Euro pr. år. og den er uopsigelig de første 3 år.

Problemet med sådanne mail fra diverse hustlere og svar til dem, er at det skaber panik i en virksomhed, når de modtager først en faktura, rykkere og efterfølgende advokat skrivelser fra virksomheder i Tyskland, Spanien og Holland, steder hvor disse lyssky virksomheder har virksomhedsadresse.

Hvis du har underskrevet en aftale med World Trade Register, så betal ikke, indgå ikke forlig af nogen art, men meddel dem i stedet at de har markedsført sig med vildledende markedsføring og dette med anbefalet brev til virksomheden.

Vi har hjulpet kunder med lignende problemer på domænerne EU Business Register, Danmarks Virksomhedsportal, og World Company Register – Erfaringerne viser er at de trækker følehornene tilbage, når de får et kvalificeret modspil, men forvent, der kommer breve fra advokater, som truer med bål og brand og retssager i de berørte lande.

Hvis man ser på juraen i det pågældende, så er der tale om de udsender en mail til virksomheder, som de ikke har kendskab til, det er således en spammail, da de ikke har fået tilladelse til dette. Dernæst er teksten vildledende, hvor der i versaler og utydelig skrift er indflettet en pris på 995 Euro pr. år. Og en bindingsperiode på 3 år.

Fremgangsmåden og tekstindholdet i de fremsendte registreringsskemaer antyder at det er samme personkreds der står bag.

World Trade Register kan med få ord karakteriseres som FUP OG SVINDEL og forsøg på bondefangeri.

Tilmelding nyheder