Google Arkiv - Online Marketing Blog

Google

Google Page Experience algoritme

Google Page Experience den nye Google algoritme

Google Page Speed Experience forventes at gå live i maj 2021 for at inkludere faktoren Page Experience i Google algoritmen.

Er jeres website klar til denne opdatering?

Men rolig nu, de har udsat det til midten af juni og med slutudrulning august 2021:  Google skriver om det på developers.google.com

Det betyder at der vægtes på følgende parametre udover de allerede kendte faktorer i den nye Google algoritme.

Nofollow link ugc- og sponsoreret link attributter

Nofollow link får ny betydning i forhold til Google

Nofollow link har været anvendt i mange år på udgående links til eksterne websites, som det har været svært at vurdere værdien af.

Ved at linke direkte med et direkte link (som også kaldes dofollow), men reelt bare betyder at man linker med et almindeligt link uden indsættelse af nofollow attributten, så fortæller man søgemaskinerne, at der er stor tillid til det pågældende link.  Søgemaskinerne bruger denne information, når der… Læs mere

Google opdatering august 2018

Google opdatering august 2018 – Medic Update

Google bekræfter via et indlæg på Twitter at de er begyndt udrulningen af en større Core algoritmeopdatering (Medic Update) af deres system d. 1 august 2018. Der er altid lidt ekstra fokus, når der er tale om core opdateringer i Googles søgemaskine, hvor websteder taber eller vinder trafik fra søgemaskinen. Der opdateres generelt  300 – 500 gange om året i mindre og større opdateringer / justeringer af søgemaskinens indeks, men disse opdateringer… Læs mere

Google FRED algoritme

Google Fred opdatering? Ny algoritme hos Google

Fra rygtebørsen er der toner, der fortæller at Google har søsat en ny algoritme for nogle dage siden under betegnelsen Google Fred.

Navnet skulle efter sigende være en udspringer af udtagelser fra Googles Gary Illyés, der i spøg har foreslået, at alle opdateringer skal hedde “Fred.”.

Google Fred algoritmen skulle have særligt fokus på blackhat og link-spam teknikker, hvilket bygger på de mange testværkværktøjer, der pt. er meget volantile i deres analyser af… Læs mere

Google Penguin nu i realtid

Google Penguin er blevet en del af kernealgoritmen

Google har via deres blog annonceret fredag d. 23. september 2016, var dagen hvor Google Penguin 4 blev en del af kerne algoritmen i søgemaskinens maskinhus.

Google bruger i dag over 200 forskellige parametre til måling og vurdering af et websites værdi. På baggrund af disse beregninger vægtes placeringen i søgemaskinens indeks (SERPS). Signalerne der anvendes er bla. nøgleord i forhold til sideindhold, PageRank som vurderes på indgående links til websitet.

Det… Læs mere

AMP sites – Accelereret Mobile Pages

Er du med på vognen?  Accelerated Mobile Pages – AMP websites? Eller venter du?

Googles nye Accelerated Mobile Pages har et bestemt formål, nemlig at gøre hjemmesiders indlæsning hurtig hos brugerne og derved skabe glade brugere, noget som Google hele tiden fokuserer på.  Google har tilsluttet sig AMP modellen fra slutningen af februar 2016.

AMP teknikken bygger på amputeret html

AMP skaber hurtige hastigheder på følgende måder:

  • Der anvendes et mindre sæt webteknologier til at generere sider… Læs mere

Disavow fil til Google

Disavow af dårlige link? Har du en ren linkprofil

Linkprofilen har væsentlig betydning for et websites ranking i søgemaskinerne.

Tidligere var det kun et spørgsmål om af få skaffet så mange links som muligt når en virksomhed købte SEO. Dette billede har i dag ændret sig markant, nu kan situationen være for at skabe en fornuftig linkprofil, så skal der ryddes op i de eksisterende links til websitet. Der kan i mange tilfælde skaffes bedre placeringer ved at fjerne dårligt… Læs mere

Google mobil algoritme er i luften

Google mobil algoritme er i luften som annonceret tidligere på året

Google melder i dag officielt ud, at det er dagen hvor den længe ventede mobil algoritme begynder at blive rullet ud over hele Verden.

Det er målet at give bedre Ranking score for websites i Googles mobile indeks, som er mobil venlige i deres opbygning og design. Det vedrører kun søgninger fra mobiltelefoner.

Der er lagt vægt på bruger venligheden, hvor det skal være lettere at finde websites i… Læs mere

Googles mobile algoritme opdatering

Mens vi venter på Googles mobile algoritme opdatering

Nu er det ved at være tid!!! Google sætter sin Mobilalgoritme i drift i morgen d. 21.04-2015 som tidligere annonceret.

Er du kommet med på vognen? Eller regner du ikke med det betyder noget for din tilstedeværelse på en platform som mobiltelefoner?

Det må forventes at der fremover vil være væsentligt dårligere placeringer til dem, der ikke har et responsivt eller adaptivt website.

Google ønsker at skabe bedre brugeroplevelser

Det er det… Læs mere

Hummingbird ny søgealgoritme fra Google

Hummingbird ny søgealgoritme fra Google

Google er kommet med en ny søgealgoritme, det er den sidste nye opdatering i en lang serie af del-opdateringer af søgemaskinens algoritmer, der kort kan beskrives som den måde den fortolker og bearbejder de data som den henter ved crawling fra de berørte websteder og de websteder, der linker til disse.

Hummingbird er en ny sorteringsalgoritme

Der bliver i begrundelsen fra Google sagt, at formålet er hele tiden at skabe de bedste søgeresultater i… Læs mere

1 2 3 11
Tilmelding nyheder