Gitte Møller Danish SEO – Nu også på Tysk Sabine Kellerer deutsch seo

Gitte Møller Danish SEO! Nu også på Tysk, Sabine Kellerer, deutsch seo

Nu er den gal igen, Gitte Møllers kollega i de verdensomspændende SEO virksomheder med Likedin profiler og fantastiske virksomhedsadresser, der ligner en million, sender nu tyske spammail ud med gode tilbud om markedsføring og SEO.

Sabine Kellerer - Deutch seo

Gitte Møller fra danish SEO`s tyske kollega hedder Sabine Kellerer, hun arbejder i den tyske filial Deutsch seo, og har ligesom Gitte Møller en fin Linkedin profil, hvor hun fremstår som en ægte vare, men der er nok mere tale om et tilfældigt billede, der er sammensat med en falsk profil på samme niveau som danske Gitte Møller fra Danish SEO.

Her er mailen fra Deutsch seo og Sabine Kellerer med det gode SEO tilbud.

deutschseo.com - Sabine Kellerer

 

De pågældende SEO virksomheder er i familie, de bor begge på samme webserver, som ligger i Houston, USA på følgende adresse:

deutschseo.com – IP adresse 174.121.207.2     
danishseo.com – IP adresse 174.121.207.2     

Location US, United States
City Houston, TX 77002
Organization ThePlanet.com Internet Services
ISP ThePlanet.com Internet Services

Ping 174.121.207.2

Og, ja der ligger flere seo-versioner fra andre lande på samme server, så der er tale om en ”stor” organisation.

Ja, som du sikkert allerede kan se er der tale om spammail fra disse virksomheder. Denne/ disse forskellige SEO filialer vil logge dig til at købe et værdiløst produkt ved brug af ulovlig e-mailmarkedsføring, men du skal ikke forvente forbrugerombudsmanden kan hjælpe dig i denne situation, slet e-mailen i stedet. Der er tale om fup og svindel!

 

Tilmelding nyheder