EU Business Register

EU Business Register

Ny annoncehaj på spil, tænk de ikke bliver klogere, at sende en sådan en henvendelse til en virksomhed med speciale i søgemaskineoptimering, markedsføring på nettet og reputation management.

EU Business Register er samme type bondefangeri eller forsøg på samme som tidligere lignende typer annonceaftaler fra Holland og Spanien. Disse typer aftaler har floreret de seneste år. Eu Business Register har adresse i Spanien med følgende informationer.: EU Business Register, C/ Azcona, 58, local • BOX 252 • 28020 • MADRID • SPAIN • Fax: +34 91 791 9167.

Problemet med denne form for henvendelser fra katalogservice som EU Business Register, er at der er tale om værdiløse kataloger, de er ikke synlige på søgemaskiner som f.eks. Google og Bing, de annoncerer ikke med f.eks. Google adwords til at skabe trafik til deres website, men lever en stille tilværelse uden den store online markedsføring. De eneste besøgende er folk der er kommet til at sende opdateringsskemaet tilbage, de besøger websitet når de modtager en regning på 995 Euro – og samtidig opdager, de har tegnet sig for en aftale der er uopsigelig i tre år.

EU Business Register og måden de forsøger af bondefange folk.

EU Business Register anvender versaler, der mere eller mindre er ulæselige ved en hurtig gennemgang af opdateringsskemaet, men de store og klodsede bogstaver indeholder en aftale, der er uopsigelig i tre år, med et årligt vederlag til EU Business Register på 995 Euro.

Hvis du har modtaget et sådan opdateringsskema fra EU Business Register, smid det direkte i papirkurven, de forsøger at snyde dig til en aftale.

EU Business Register

EU Business Register - endnu en annoncehaj

Er du kommet i kløerne på dem og fået sendt aftalen retur, betal ikke regningen, men skriv til dem, at aftalen er indgået ved lusk på falske forudsætninger og anmod om en kreditnota på den fremsendte faktura. Hvis du er gået helt kold, er du velkommen til at sende os en mail eller ringe, vi har skrevet til den slags barylere før, så vi kan hjælpe dig med skrivelse og formulering. Men husk!  Betal ikke så meget som en Euro til dem, du får dem aldrig tilbage igen.

Det er i øvrigt ulovligt det de gør, de udsender skemaet via e mail markedsføring, uagtet vi aldrig har gjort forretning med denne virksomhed, så fremgangsmåden, de anvender i deres markedsføring med udsendelse af spammail, er i strid med lovgivningen om udsendelse af reklame e mail.

Læs om vores Annocehaj service – Annoncehajer og deres metoder

Tilmelding nyheder