Skat Phishing e-mail – advarsel

Skat Phishing e-mail– advarsel

Juhuu, i dag har jeg modtaget endnu en e-mail, som tilsyneladende skulle være fra Skat vedrørende tilbagebetaling af overskydende skat på kr. 21.840,- og forfattet som en brækket arm på dansk.

Grundkonstruktionen ligner til forveksling Skats hjemmeside, og websitet ligger på et dansk domæne, så derfor denne advarsel….

 

onlineskat

E-mailen omhandler en tilbagebetalingsprocedure, som ifølge e-mailen lige skal bekræftes på det vedhæftede link, der ligger på et dansk domæne. Domænet online-skat.dk. er tilsyneladende lige købt og aktiveret d. 03.06.2013.  Den ejer, der fremkommer på dk-hostmasters hjemmeside, er nok ikke den rigtige, så jeg undlader navnet her. Webhotellet er Unoeuro og serverens IP adresse er 94.231.106.113

Skat spørger ikke efter følsomme data via e mail.

Vær opmærksom på, at Skat ikke spørger om følsomme oplysninger via e-mail og vedhæftede links, Skat sender ikke info via e-mail til skatteyderne, der kræver følsomme oplysninger.

Der er uheldigvis altid nogen, der kommer til at indtaste deres oplysninger når phishing e-mail sendes ud. Så vær på vagt!!!!!

Fødekæden må være uendelig, hvis ingen svarede på disse e-mail, så ville de tørre ud af sig selv, men der desværre nogle der hopper i, og holder svindlerne i gang.

Hold øje med sådanne mail og undgå problemer…

Jeg har indsendt e-mail til dk-hostmaster, så er det bare at vente til de ser den på et tidspunkt.

Opdatering 04.06.2013 kl. 9.30 – DK-hostmaster har lukket det pågældende domæne.

Tilmelding nyheder