Verified by Visa eller MasterCard - PBS Phishing

Verified by Visa eller MasterCard – PBS Phishing

Der florerer pt. en email som tilsyneladende kommer fra PBS med følgende beskrivelse i adresselinjen.:

Opret din kode til Verified by Visa eller MasterCard® SecureCode™

Hvis du modtager en sådan mail undgå at anvende denne, den kommer ikke fra PBS, men er en mail der ønsker at snyde dig og stjæle dine kortinformationer, for efterfølgende at lænse din konto.

Det er ikke PBS der udsender uanmodede e maíl via spam netværk, hvis de sender information ud, foregår det pr. brev, ikke pr. mail.


Den komplette ordlyd af mailen finder du her.:

Opret din kode til Verified by Visa eller MasterCard® SecureCode™

Sikker nethandel

Nu er det nemmere at handle i forretninger, der er tilmeldt MasterCard SecureCode og Verified by Visa. Verified by Visa og MasterCard SecureCode er indført som sikkerhedsstandard af de to internationale kortorganisationer i fællesskab. Det betyder, at betalingen sker på samme måde, uanset om du bruger dit Visa kort eller MasterCard.

Øget sikkerhed i flere og flere forretninger Antallet af internetforretninger, der har indført den nye sikkerhedsstandard, stiger hele tiden verden over. Handler du tit i udenlandske internetforretninger, vil du jævnligt blive bedt om at anvende én af disse to sikre betalingsformer.

Opret din kode nu – eller næste gang du handler Før du kan handle i internetforretninger, der benytter Verified by Visa og SecureCode, skal du enten oprette din kode her , eller næste gang du handler i en internetforretning, som anvender sikkerhedsstandarden.

Opret din kode her “Opret din kode til MasterCard® SecureCode™”

© Copyright PBS A/S. Alle rettigheder forbeholdes – Særlige vilkår og rettigheder.

Tilmelding nyheder