Ikke kategoriseret Arkiv - Online Marketing Blog

Ikke kategoriseret

Florint.dk – kopierer vores tekster

Florint.dk – Kopierer vores tekster

En online markedsføring og webdesign virksomhed ved navn Florint.dk har fundet vores website så interessant, at de har kopieret vores hjemmesidetekst ind på deres egen hjemmeside, og bruger den til markedsføring af deres egne produkter.

Hvis virksomheden er så dygtig som de gerne vil være, burde man nok anvende eget tekstmateriale frem for at låne/kopiere fra andre.

Problemet med en virksomhed som florint.dk, er at de har kopieret tekster fra en virksomhed, der ved… Læs mere

Marion Pedersens 10 minutter i medierne

Marion Pedersens 10 minutter i medierne.

Politikere agerer i mange tilfælde uforudsigeligt i forhold til det parti de repræsenterer, fænomenet er kendt indenfor alle partier, hvor særstandpunkter tit kommer til udtryk fra enkeltmedlemmer.

Nu skal finansloven til afstemning, man kan diskutere det indholdsmæssige i denne, men uanset om man kan lide den eller ej, er der skabt en aftale imellem flere partier. Aftalen kan med nød og næppe samle 90 mandater, hvis alle partisoldater stemmer for finansloven.

Nu bliver det… Læs mere

LO bruger fup-annoncer i sin markedsføring

LO bruger fup-annoncer i sin markedsføring

BT har afsløret LO i falsk markedsføring og brug af fup-annoncer i forbindelse med de forestående ændringer i dagpengeretten, som Regeringen og Dansk folkeparti er blevet enige om.

Ifølge BT bygger kampagnerne der har været vist i dagblade de sidste dage på fup og brug af case personer, som ikke lever op til det tekstmæssige indhold i annoncen.

Først beskrev LO at den 27-årige Maria var en stakkels arbejdsløs, hvor hele familien ville blive… Læs mere

Helle Thorning-Schmidt Damage control

Helle Thorning-Schmidt Damage control

I forbindelse med Helle Thorning-Schmidts TV optræden i TV avisen søndag kl. 18.30 om hendes datters skifte til en privatskole efter sommerferien, er mere en damage control og tilrettelagt mediestyring end en egentlig tilståelsessag, indslaget kommer for at undgå en afsløring som efterfølgende ville kunne give væsentligt flere problemer for Socialdemokraterne, dette i en periode, hvor de har haft vind i sejlene.

At sætte sit barn på privatskole er der jo ikke noget galt i, men… Læs mere

Kommunalvalg

Kommunalvalg 2009 de grå eminencers klub

Nu står kommunalvalget så for døren, her er der tale om et valg der har flest kandidater på 50+ – dette er et kæmpe demokratisk problem, ved at der i de forskellige byråd ikke er en demografisk sammensætning der afspejler befolkningsgrundlaget, så er det problematisk i forhold til varetagelsen af borgernes interesser, da der er en stor overvægt af ældre byrådsmedlemmer.

Hvorfor deltager flere unge ikke i kommunalpolitik?

Der kan være mange grunde til… Læs mere

Tilmelding nyheder