Webshops Arkiv - Online Marketing Blog

Webshops

Skift af webshop & e-handels platform

Skift af webshop &  e-handels platform

Det rider nogle som en mare, at de er vokset ud af den gamle webshop, dengang webshoppen blev bestilt hos leverandøren var der ikke de ting den ikke kunne, som webmasteren udtrykte det, din webshop er fremtidssikret.

I de mange år der er gået siden de første varer blev smidt i indkøbskurven, er webshoppens utallige faciliteter, som sælgeren fortalte om ved leveringen ved af være opbrugt. Alle de ting som virkede uoverskuelige i… Læs mere

E handel og webshop

E handel og webshop

Vi får tit spørgsmål om valg af webshop fra vores kunder, de er meget i tvivl om hvilke system de skal vælge, udbuddet er stort og alle fortæller systemerne er SEO venlige og er uden problemer kan indekseres på søgemaskinerne.

Som vi tidligere har skrevet om, er beslutningen om at etablere en webshop i mange tilfælde en stor beslutning for den enkelte iværksætter eller forretning, der skal dels findes de rigtige produkter, som der skal sælges… Læs mere

Webshop vælg den rigtige shop til e handel

Webshop vælg den rigtige shop til e handel.

Mange iværksættere og etablerede virksomheder ønsker på et eller andet tidspunkt at få etableret en webshop på nettet, når tidspunktet melder sig bevæger virksomhedens salgsmedarbejdere eller iværksætteren sig ud på markedet for at sondere terrænet, andre gange er der en frisk sælger der lige har ringet og givet et godt tilbud på en webshop som kan det hele, og oven i købet til en sveden pris.

Hvilken webshopløsning skal jeg vælge… Læs mere

International markedsføring

International markedsføring af din webshop / e handel

E handelen går over landegrænserne, har du en Internetshop der handler med varer, der rent prismæssigt kan hamle op med udenlandske konkurrenter indenfor samme produktgrupper, så skal du muligvis tænke over at udvide din forretning, fra ca. 5 millioner kundeemner til flere hundrede millioner kundeemner i stedet for kun at tænke lokalt.

Hvilke brancher egner sig til Internationalt salg?

Typiske virksomheder vil være producenter og virksomheder, der har egne produkter / produktioner… Læs mere

Call to action

Call to action i webshoppen

Call to action er et kendt begreb, som kan oversættes til kald til handling i forbindelse med et besøg på hjemmesiden, her kan der være tale om knapper eller tekster, der i klart sprog beskriver, hvilke ydelser det er muligt at tilmelde sig eller at bestille varer i f.eks. en online shop.

Hvorfor er det vigtigt at have call to action beskrivelser og knapper på websitet?

Hvis der er tale om e handel og webshop… Læs mere

E handel købsadfærd

E handel købsadfærd hos forbrugeren

Vi havde en samtale med en kunde i dag om købsadfærd hos forbrugerne generelt, og om man umiddelbart kunne bruge disse adfærdsmønstre i forbindelse med sin webshop i e handelen.

Købsadfærd og indkøbsvaner

Folks indkøbsvaner og forbrugsmønstre når forbrugeren skal bruge en vare eller en ydelse, foregår stort set efter samme indkøbsmønstre med få variationer.

Forbrugerne handler ind dagligt i supermarkedet eller hos købmanden, mange bruger bageren om morgenen til friskbagt morgenbrød, her er der… Læs mere

E handel produktsegmentering

E handel produktsegmentering

Når produktsortimenter sammensættes vælger mange webshops med e handel, at prøve at få mærkevarer med på hylden, det er jo oplagt at kunne læne sig lidt opad et godt brand i markedet og derigennem tiltrække nye kunder til sin webshop.

I dag køber forbrugere mere efter impulser end ud fra et aktuelt behov om lige netop et produkt, forbrugerne i dag køber mange gange produkter som de finder spændende når de surfer rundt på de forskellige… Læs mere

SEO moduler og webshops

E handelsløsning – fungerer din webshop rent SEO mæssigt

Mange webshop løsninger har det i princippet på samme måde som mange CMS systemer, de er simpelthen kodet så dårligt, at de i søgemaskinesammenhæng må kaldes håbløse, når der bruges hårde ord som håbløse, skyldes det at hele webarkitekturen er sammensat ud fra meget snævre rammer og med fancy detaljer frem for en shopløsning, der kan opfylde den moderne webshop ejers behov om en e handelsløsning, der både opfylder det… Læs mere

Tilmelding nyheder