EU Business Register igen, igen

EU Business Register igen, igen

Online markedsføring til kanonpriser, gratis eller blive taget et vist sted.

Så oprandt dagen hvor vi igen modtog en spam-mail fra EU Business Register med et tilbud om at korrigere og opdatere vores oplysninger i deres katalog, ja og det oven i købet helt gratis, men som vi tidligere har beskrevet, er der tale om salg af en annonce til 995 EUR om året med en bindingsperiode på tre år.

Markedsføring er ikke gratis hos EU Business Register

Hvis teksten ikke læses fuldstændig igennem kan virksomheder komme grueligt galt af sted.

I afsnittet i bunden af opdateringsskemaet, er der skrevet med versaler, der normalt ikke anvendes i normalt sprogbrug, men de store og klodsede bogstaver kan give anledning til det man troede var et opdateringsskema, er en ordre til små kr. 21.000,- for ubrugelig online markedsføring i et total ukendt katalog, der INTET har med EU at gøre, bortset fra navneligheden.

Grunden til vi tager bolden op igen, er at vi kan se der den sidste tid har været enorme søgninger på EU Business Register fra vores logfilsanalyse til vores tidligere beskrivelse af dette foretagende, hvilket indikerer, at der er sendt samme type spam mail rundt til mange danske virksomheder.

Katalogservice der udsendes som spam, er en overtrædelse af gældende markedsføringslovgivning, dette uanset om mailen kommer fra andre Europæiske lande, det er ikke tilladt at kontakte virksomheder eller personer, der ikke har givet tilladelse til at modtage mails fra det pågældende firma.

Derfor er det i strid med lovgivningen når der udsendes skemaer, der beder om at opdatere informationer, når virksomheder aldrig har været i deres katalog eller givet dem tilladelse til at sende mail.

Så hvis du har modtaget sådan et opdateringsskema bør du lige læse mere om dette på følgende link.:  Annoncehajer – EU Business Register

Tilmelding nyheder