Internettet Arkiv - Online Marketing Blog

Internettet

EU BUSINESS REGISTER

EU BUSINESS REGISTER e-mail spam igen

EU BUSINESS REGISTER P.O. BOX 34 3700 AA ZEIST THE NETHERLANDS

Er snart ved at være træt af de idioter, der fremsender det velkendte opdateringsskema uopfordret til virksomheder i Danmark og andre lande.

De forsøger at narre virksomheder ind i deres totalt ukendte og ikke besøgte webkatalog. Vi har skrevet om dem og nogle af de samme spammere ved tidligere lejligheder. Læs mere om EU Business Register og deres forretningsmodel.

Der findes en del… Læs mere

International SEO og valg af domæne

International SEO og domæne valg

 

Mange virksomheder ønsker at profilere sig på flere internationale markeder med deres produkter og tjenesteydelser.

Dette gælder specielt med en SEO- og markedsførings-strategi, der spænder over flere lande og flere sprog, hvor en tilstedeværelse på søgemaskiner såsom Google på de forskellige sprog, og i forskellige lande er et ønske.

Er denne strategi mulig rent SEO og markedsføringsmæssigt?

Ja, hvis den gennemtænkes og implementeres korrekt fra start, så vil der være gode muligheder for at… Læs mere

Gigahost foretager scanning for MySql data

Gigahost scanner for MySql login og data på WordPress installationer

Gigahost foretager tilsyneladende en test af websites, der ligger placeret enten på egne servere eller hos andre udbydere for sårbarheder i WordPress installationer, hvad de skal bruge den information til, det hører vi måske om på et tidspunkt.

Man kan jo spørge sig selv, hvad skal Gigahost med Mysql password og login data fra domæner, der ikke er hostet på deres servere.

  • Hvorfor testes der med en crawler for sårbarheder… Læs mere

Hacker og hackerangreb på Danske websider

Hacking er ved at være et problem for danske websider

Ser dit website sådan ud, når Googles spider kommer forbi? Og den almindelige bruger ser din rigtige side?

Der har igennem flere år været mange indbrudsforsøg på danske hjemmesider, men i forhold til tidligere, så er niveauet af den måde hackerne udnytter forældet software på blevet effektiviseret fra hackernes side.

Tidligere var det normalt at indsætte politisk propaganda og lignende på websites, som gav de enkelte hackere et klap på… Læs mere

Online Marketing stævner igen en kopist

Online Marketing stævner kopist

Teksttyveri er åbenbart blevet en moderne trend blandt nogle få virksomhedsejere i dagens Danmark.

Det sidste års tid har vi haft en del sager, hvor der er indgået dels retsligt forlig og udenretslig forlig for uautoriseret anvendelse af vores ophavsretslige materiale på Online Marketings hjemmeside.

Typisk sker det når der indgås retsligt forlig, at parterne aftaler en pris for anvendelsen af det ophavsretslige materiale, fjerner det omgående fra sin hjemmeside og at den pågældende ikke efterfølgende… Læs mere

Online Marketing stævner kopist

Online Marketing stævner kopist

Vi har som mange andre online virksomheder oplevet at indhold på vores hjemmeside kopieres og misbruges til markedsføring på andre websites.

Vi har ved flere lejligheder oplevet kopiering af tekstblokke og hele sider fra vores website.

Vores normale procedure, er når vi finder sådanne sider, at straks tage kontakt til den part, der anvender dette materiale i sin markedsføring, her beder vi dem om at stoppe med dette omgående. Samtidig, og i forhold til omfanget af… Læs mere

Påskeæg på serverniveau – Tjek din webserver

Påskeæg på serverniveau – Tjek din webserver

 

 

 

 

Hvis du tilføjer koden “? = PHPE9568F36-D428-11D2-A769-00AA001ACF42” (uden anførselstegn) til slutningen af enhver webadresse, der er en PHP side, så vil du se et sjovt billede på de fleste servere.

En anden variant af denne spøg.: ? = PHPE9568F36-D428-11D2-A769-00AA001ACF42 sættes ligeledes i slutningen af webadressen efter f.eks. domænenavn.dk/

Den 1. april, her er der også lagt et spændende billede ind, der matcher Aprilsnar. Der kører seks forskellige billeder på… Læs mere

Julen 2012

Julen 2012

 

 

Online Marketing ønsker kunder, forretningsforbindelser og gode kollegaer i branchen en god jul samt et godt nytår.

Året har været præget af ekstraordinær travlhed, hvilket jo er positivt, men det har desværre gået ud over blogindlæg på bloggen i efterårsperioden.

Nytårsfortsætter er at få sparket nogle flere konkrete indlæg ud i det nye år.

Søgemaskineoptimering – uautoriseret linkcloaking

Søgemaskineoptimering – uautoriseret linkcloaking

Er du et muldyr for linkcloakere?

Online markedsføring og søgemaskineoptimering af et website, i den moderne verden, består i sin grundkonstruktion af god onsite programmering, et godt tekstfundament, en god linkstruktur på websitet og ingen duplicate content.

Disse elementer kan webstedets ejer, programmør eller SEO pusher tilpasse uden de store problemer.

Når sitet er søgemaskineoptimeret onsite, så det spiller 100 %, kommer næste fase, nu skal der skaffes links til websitet.

Da de fleste mennesker sjældent… Læs mere

Twitter sælger brugernes personlige beskeder videre

Twitter sælger brugernes personlige beskeder videre

Twitter sælger brugernes beskeder videre til et marketingfirma DataSift, ifølge Pol.dk.

Brugerne af det sociale netværk Twitter forventer at deres beskeder slettes efter en uge, hvor disse normalt forsvinder fra søgninger, men det er tilsyneladende ikke tilfældet. Det ser ud som om disse data anvendes i anden sammenhæng og anvendelse til andre formål.

Formålet er tilsyneladendeat  analyse brugeradfærd af dataudtræk, som giver mulighed for at finde flere markedsføringselementer og mønstre i brugerdata… Læs mere

1 2 3 8
Tilmelding nyheder