Skype chat på Facebook

Skypechat på Facebook

Facebook med Skype Chat

Grundlæggeren af Facebook, Mark Zuckerberg, har de sidste dage udtalt sig til pressen med information om at virksomheden i dag ville præsentere en helt epokegørende nyhed til Facebook.

På en pressekonference hos Facebooks hovedkontor i Palo Alto, Californien præsenterede han så  i dag den store nyhed, som er en Skype integration med mulighed for at brugerne på Facebook kan foretage videochat med hinanden.

Der skal installeres et plugin, som giver mulighed for at bruge instant messaging-chat, som er i Facebook. Hvis den person du ønsker at videochatte med ikke har installeret dette plugin, så vil de blive bedt om at gøre det når du kontakter dem.

Mark Zuckerberg oplyste endvidere at Facebook i dag har mere end 750 millioner brugere, og de nu kan komme i videochat med hinanden, og dette uden den store tekniske viden på området.

Google+ sætter ekstra gang i udviklingen i de sociale netværk

Der er ingen tvivl om at Google+ har sat ekstra gang i Facebook, og vi fremover vil se en skærpelse af konkurrencen indenfor de store spillere som Facebook og Google. Det handler om brugernes gunst i sidste ende, da flere brugere er ensbetydende med større indtjening til den enkelte virksomhed i forbindelse med salg af annoncer.

Der er ingen tvivl om at Skype i forbindelse med Microsofts køb af denne virksomhed kombineret med det samarbejde, som Microsoft har sammen med Facebook på mange områder kan udnyttes maksimalt i forbindelse med implementering af de forskellige produkter.

 

Tilmelding nyheder