Facebook Mail en ny tjeneste på Facebook

Facebook Mail en ny tjeneste på Facebook

Facebook brugere kan nu snart oprette en Facebook mail.

Facebook ny Mail tjeneste

Det lanceres senere i dag på et pressemøde, at Facebook åbner en mailtjeneste, hvor det er muligt for brugerne at anvende en e-mail med deres navn efterfulgt af  facebook.com som deres kommende emailadresse.

Ifølge forlydende er projektet, der går under navnet Titan en helt ny e-mailtjeneste, der skal konkurrere mod Googles Gmail, Microsofts Hotmail og Yahoo mail.

Der skulle være tale om en meget brugervenlig tjeneste, der med sikkerhed vil kunne tiltrække mange brugere fra start, hvilket betyder at konkurrencen imellem de store spillere indenfor webbaserede mailtjenester vil øges.

Facebook vil ikke have svært ved allerede fra start at skabe en stor brugerflade til sin e-mail tjeneste blandt sin i forvejen store brugerskare. Systemet er integreret med det sociale netværk, hvilket giver væsentlige fordele i forhold til andre email tjenester.

Der tales meget om Facebook killer, Google killer osv. når nye tjenester opstår, men her er i hvert fald et bud på en e-mail tjeneste af den store kaliber. Hvis e-mail tjenesten viser sig at være mere brugervenlig og samtidig har mulighed for interne beskeder osv. vil den kunne tage store markedsandele fra de andre.

Det oplyses at Facebook e-mail vil være integreret med officepakken, hvilket giver samme fordele som f.eks. Hotmail etc.

Det bliver spændende at følge kampen imellem giganterne i den kommende tid!

Tilmelding nyheder