Menu Luk

SEO konsulent til inhouse opgaver indenfor SEO og marketing

SEO konsulent til inhouse SEO

Online Marketing er i større og større omfang begyndt at have faste kunder, der bruger os som SEO konsulenter i forbindelse med virksomhedens inhouse SEO arbejde. Dette skal ses i modsætning, hvor kunder får udført opgaven eksternt hos troldmændene i SEO-bureauet, og kun får præsenteret analyser og alle hands on foregår hos os..

Mange virksomheder har gode SEO eksperter til dagligdags seo optimering internt, men mangler tit sparring, når det bliver mere tungt og videnskrævende, og der skal dykkes dybt ned i maskinhuset på websitet og udarbejdes en passende SEO strategi og programmerings teknik mv. SEO konsulent produktet er forbeholdt større virksomheder med egen markedsføringsafdeling og kvalificerede SEO og marketingfolk i huset.

Når vi arbejder som SEO konsulenter, så er vi din personlige ekspert og vidensdeler inden for SEO, og som en fast samarbejdspartner indenfor jeres virksomheds  SEO-strategi, optimering og implementering af SEO-løsninger.

Vi foretager en dybtgående evaluering af jeres løsninger i forhold til placering på søgemaskinerne, jeres markedsføringsstrategi samt hjælp til praktisk udførelse af denne strategi.

Uafhængig ekspert inden for SEO

Et frisk pust i jeres markedsføring og de bagved liggende strategier er altid godt, når der skal ses på muligheder for forbedringer i strategier etc. Der kommer friske øjne på hele strategien og planerne, og de følges op med tiltag, der skal sikre en god udvikling i websitets markedsføringsstrategi fremadrettet.

Vi er gode til at analysere jeres konkurrenters SEO-arbejde og gennemgår og analyserer de strategier, som de anvender til deres markedsføring, det gælder Onsite SEO og linkbuilding etc..

Efterfølgende udarbejdes en målrettet markedsføringsstrategi tilpasset din virksomhed.

Derudover kan vores SEO-rådgivere bistå med følgende områder inden for virksomhedens SEO:

  • SEO-analyse og strategi: Gennemgår virksomhedens Onsite SEO og ser på muligheder og begrænsninger i forhold til eksisterende løsning.
  • Konkurrentanalyse: Hvordan klarer dine konkurrenter sig på Google? Vi finder ud af det og sætter ind med tiltag til at hente nogle kunder fra dem!
  • Keyword gap analyse: Hvor vil du gerne være? Og hvor er du lige nu? Vi finder svaret til dig!!!!
  • Optimering af nøgleord: Optimering af nøgleord i forhold til søgninger på Google. Nøgleord uden søgninger kræver ikke så meget opmærksomhed, vi skal have fokus på ord, der skaber organisk trafik til websitet.
  • Teknisk SEO: Hvordan spiller maskinen? Er websitet let at crawle for Google? Er det mobilvenligt? Hvordan med hastigheden pår det hentes i en browser??
  • Indholdsoptimering: Hvordan er indholdet sammensat i forhold til de ønskede søgeord?
  • Linkbuilding: Sammensætter en linkrofil, der matcher dit websites indhold og i forhold til dine konkurrenter.
  • Teknisk udviklingsrådgivning: Får dit system til at spille? Også med vanskelige teknikker som f.eks. JavaScript baserede websites.
  • Ekspertviden: Professionel SEO virsomhed! Etableret i 1995 og med fuldtime SEO siden 1999 – det giver en vis erfaring af have været forbi mere end 12.000 websites og foretaget SEO World Wide.
  • Ad hoc opgave: Virksomheden har muligvis opnået et drop på Google eller er helt væk i søgeresultaterne? I sådan en situation er gode råd dyre. Der kan det tit svare sig at få en professionel SEO kyndig til at se hvor problemet ligger.

Når du bestiller en løsning med os som SEO konsulenter, så kan du forvente loyalitet og fortrolighed i samarbejdsforholdet.  Vi udarbejder gerne NDA i forbindelse med opgaver etc.

Posted in SEO