Benchmarking af hjemmesider i online markedsføringen

Benchmarking af hjemmesider i online markedsføringen

Har du tænkt over hvordan du klarer dig på nettet i forhold til dine konkurrenter, er de bedre placeret i søgemaskinernes resultater end du er, hvorfor er de evt. bedre placeret? Og hvad er de bedre placeret med af søgeord og annoncering på Internettet.

Ved dataopsamling dels på jeres website med f.eks. Google analytics og konkurrent analyser kan der sammensættes en strategi for løbende analyse og bencmarking i forholdet til konkurrerende spillere i markedet, herved opnås væsentligt bedre udnyttelse af virksomhedens markedsføring i online markedet.

Benchmarking kræver normalt mange ensartede og fuldstændigt ens parametre at måle på, for at kunne få et ensartet grundlag for vurderinger og analyser, vi arbejder ud fra vores erfaringer indenfor en bestemt branche, og ved rimeligt præcist hvad konverteringsrater og lign. bør være i den enkelte branche, dertil undersøger vi de enkelte konkurrenters markedsføring på nettet, og hvordan de er placeret på de enkelte søgemaskiner, derudover findes der flere måder at finde frem til salgsvolumen på, således der kan skabes et rimeligt grundlag for markedstilpasning af sin online markedsføring i forhold til konkurrerende virksomheder.

Virksomheder der ikke udnytter deres potentiale i markedsføringen mister besøgende og derved kunder fra søgemaskinerne.

Benchmarking af hjemmesider giver et overblik og en viden om markedet, med denne viden kan der etableres den bedste markedsføring for virksomheden i forbindelse med udarbejdelsen af markedsføringsplaner, hvad enten det drejer sig om SEO eller Google adwords og andre Internetbaserede annoncekanaler.

I er velkommen til at kontakte os for yderligere information om hvordan i kan få et højere udbytte af virksomhedens Internet markedsføring, og mulighederne for større succes på søgemaskinerne med virksomhedens website.

kontakt online marketing og kom godt igang med din markedsføring på Internettet.

Tilmelding nyheder