Ny teknologi i forbindelse med SEO planlægning på websitet

Ny teknologi til websites og SEO

Nye websteder kræver ny teknologi for at kunne køre med de mange nye smarte detaljer man som website ejer gerne vil have på sit website, det er forståeligt nok set i forhold til udviklingen af nye systemer og teknologi platforme indenfor moderne CMS systemer, og medier i almindelighed.

Tit kommer man i den situation, at man som udgangspunkt står imellem to stole, man vil på den ene side f.eks. gerne have et superfedt Flash website og samtidig ligge nr. 1 på alle de forskellige søgemaskiner med sine favoritter af søgeord. Mange ønsker også fancy menu systemer, der med hjælp af JavaScript giver gode og smarte funktioner for brugerne, disse menuer kan anvendes i website sammenhæng, og i mange forskellige udgaver og sammensætninger, ikke alt lige godt set med SEO øjne.

Her kommer man tit til at stå i et dilemma og skal vælge imellem to løsninger eller få sammensat systemer således, at de kan fungerer til alles tilfredshed, hvis man er opmærksom på problemstillingerne vil det næsten altid være muligt at sammensætte nye websites samt anvende nye teknologier sammen med eksisterende, og således stadig kunne have gode placeringer på søgemaskinerne, dette kræver blot, at man som udgangspunkt, når nye websites planlægges har alle elementer med i sin planlægningsfase, og ikke kun kigger efter det smarte og funktionelle når valget på nyt system træffes i virksomheden.

Læs mere om planlægning af strategier og CMS systemer og SEOShopsystemer og SEO

Tilmelding nyheder