Google Adwords optimering - mere markedsføring til prisen

Google Adwords optimering

Google Adwords optimering giver mere online markedsføring til samme pris.

At opsætte en Google adwords kampagne er ikke særligt svært, men at få den optimeret, således der kommer kvalitetsklik og dette til den laveste pris, det er kunsten.

Google adwords er indrettet således at priserne afstemmes efter kvaliteten på landingssiden, jo bedre annoncen og tekstindholdet svarer til den side annoncen henviser til jo højere quality score.

Googles quality score system er logisk, at få besøgende fra en annonce med et spændende indhold, for derefter at lande på en side med noget helt andet indhold, det forvirrer brugeren, her vil der typisk gøres kort proces, og brugeren vil forlade siden omgående. Det koster annoncøren dyrt, at der er en dårlig bounce rate på landingssiden.

At få justeret på quality scoren kræver du logger ind på din Google Adwords konto, her vil du kunne se den aktuelle score for den enkelte annonce. CTR som er annoncens klikprocent indgår der en del sammen med det indholdsmæssige, så det gælder om at finde relevante søgeord til det enkelte website, så klikpriserne kan holdes nede.

Valg af søgeord til Google Adwords optimering

Brug Googles søgeordsværktøj og kombiner det med hvad du mener, der er vigtige indgangssøgeord til den pågældende side.

Husk det er ikke antallet af besøg der er vigtigst, men besøg, der får brugeren til at se dit websted og foretage en handling i form af et køb eller sign up etc.

Du skal foretage jævnlige justeringer af søgeordene, det bør udføres i kombination med Google Analytics og Google Trends, her vil du kunne se hvilke ord, der giver den bedste konvertering og samtidig aflæse den trend, der sker på de forskellige søgeord og den branche du arbejder indenfor.

Husk at følge op på dine Google Adwordskampagner med Google Analytics, således du har styr på udviklingen i klikpriser, besøg og konvertering.

Orker du ikke selv at arbejde med dette, er du velkommen til at kontakte os og få en pris på denne opgave, så du får styr på dine besøg og en bedre online markedsføring af dit website.

Tilmelding nyheder