Tekst er Kongen i SEO optimering

Tekster i forbindelse med søgemaskineoptimering af website?

SEO og tekstskrivning hænger unægteligt sammen når man gerne vil være præsenteret på søgemaskinerne i toppen med sit website, og samtidig gerne vil kunne findes på de nøgleord som man finder relevante for netop sit website.

Der findes stadig virksomheder der skriver nogle flotte tekster i et billedbehandlingsprogrammer med specielle skrifttyper og sætter disse billeder ind på deres website og tror søgemaskinerne giver dem gode placeringer på disse, vi havde en kunde så sent som i sidste uge som ikke forstod, hvorfor hans website aldrig fik nogle besøg fra søgemaskinerne, og en ny kundekreds herfra.
Vi fortalte ham, at søgemaskiner ikke kan læse billeder og forstår ikke indhold på disse billeder, søgemaskiner læser tekst og ud fra tekstindhold og relevans samt en del andre pegepinde i denne proces afgør den, hvilken sider der skal ligge øverst på søgemaskinernes resultatsider.
Flashwebsider er ikke særlig gode til denne opgave og bør kombineres med almindelige tekstsider i et fornuftigt mix.

Når dette er sagt er det selvfølgelig derefter vigtigt også, at kunne formidle er budskab der giver brugeren af sit website en oplevelse og ikke en afvisning når de kommer ind på websitet, ved at overmale sine sider med nøgleord i næsten enhver sammenhæng, så man skulle tro brugeren var evnesvag gavner ikke websitet uagtet det kunne have nogle gode placeringer på grund af denne Keyword stuffing, overdrevet brug af ord eller ordsammensætning på en side, søgemaskinerne filtrerer sider fra eller nedgraderer dem, hvis de finder det for slemt ifølge deres guidelines.

Du kender det selv når du besøger et website der overdriver, man ser mere på den måde det er skrevet på end på det faktuelle indhold.

Derfor en god grundregel, brug teksten som beskrivende for dine produkter / tjenesteydelser, få evt. nogen der er god til formuleringer på skrift til at hjælpe dig med opgaven, sæt det lækkert op på siden tilpas links, tags og headlines til den aktuelle side, så er chancen for du kommer op på søgemaskinerne væsentligt større.

Der er selvfølgelig en del andre faktorer man også skal være opmærksom på, det er websites kodning, webplatform og linkpartnere eller virksomheder der finder ens website spændende.

Tilmelding nyheder