Menu Luk

Google Analytics et stærkt analyseværktøj til dit website

Brug analyse værktøjer som f.eks. Google analytics til at se hvordan dit site trækker trafik ind på dit website, sammenlign data, og se hvordan du performer i forhold til dine konkurrenter, Dette måleredskab er uundværligt når der skal testet på effekt og udbytte af annonceringer og søgemaskineoptimering af sit website.

Google analytics

Ram plet med din SEO strategi og opnå bedre effekt ved at bruge f.eks. Google analytics eller Indextools, vi sætter gerne en løsning op hos dig og underviser dig i brugen af analyse værktøjer, herved bliver du i stand til selv at foretage analyse af trafikstrømmende og brugeradfærd på dit site.

Google analytics hvorfor vælge dette system?

En god grund til at vælge Googles produkt  i forhold til andre systemer, er at webanalyse systemet er gratis og Google stiller en stor mængde af faciliteter til rådighed for dig som bruger af systemet.

Det kan på sigt godt være du ønsker et system der virker anderledes end Google analytics, her må du så forvente, at det koster en del penge, som dels typisk afregnes efter datamængder kombineret med en fast pris i abonnement pr. måned.

Så, hvis du skal analysere dit website har Google analytics mere eller mindre alle de faciliteter, der stilles til et moderne webanalyse program, og opfylder størsteparten af de behov, der er for analyse mv. af sit website.

Vi kan varmt anbefale brugen af Googles webanalyse værktøj , vi bruger det dagligt selv på vores websites og hos en stor del af vores kunder, og det opfylder de væsentlige behov for analyse mv.

Hvis man vil foretage data mining ned til mindste detalje, kan man kombinere Google analytics med en egentlig serverlogs analyse, herved kan der målrettet findes IP´er og forskellige bots, der ikke registreres i Google analytics, herved kan datastrømmende til websitet kontrolleres 100% efter disse analyser.

Læs meget mere om Google AnalyticsData mining