Google+ - Hvad er Google Plus og skal vi være med

Google+

Hvis du undrede dig forleden da du brugte Google “og så noget”, som ikke tidligere var på skærmbilledet, ja, så var der sket ændringer i toppen af siden, hvor der vises en sort bar øverst i skærmbilledet.

Hvad er Google+ så for noget?

Google vil tilbage på den sociale bane. De har tidligere prøvet med Google Wave og Buzz, men disse netværk stoppede ret hurtigt igen efter introduktionen.

Google vil ifølge en blogpost på deres officielle blog ændre den måde sociale netværk anvendes i dagligdagen for de enkelte brugere.

Circles og Google+

Circles er en del af Google+ – her kan man oprette en cirkel, hvor det er muligt at dele emner med andre og tilføje nye kontakter til sin cirkel. Nye kontakter behøver ikke at have en Googlekonto, men kan hentes via deres e-mailadresse.

Sparks Google+

Sparks er ligeledes et element i Google+ – her kan man finde nyhedsvideoer indenfor områder, som man selv ønsker at vide mere om. Man kan gå på opdagelse og dele emnerne med andre interesserede.

Hangouts en del af Google+ projektet

Hangouts i Google+, her finder du en social tjeneste med videoer i real time, her er mulighed for at ti personer kan være sammen om dette. Personer kan komme og gå, lige droppe ind når man har tid.

Mobile

Selvfølgelig skal et socialt netværk i dag have adgang fra mobile enheder. Mobile enheden i Google+ gør det muligt at tilføje sin position og uploade billeder til et privat album.

Hurdle

Gruppeværktøjet Hurdle giver mulighed for at kommunikere med cirkler fra mobiltelefonen, og være opdateret om hvad der sker i netværket i cirklen.

Google har set hvorledes tjenesten Facebook genererer mange besøgende til sit sociale netværk. Google har mange besøgende til sine tjenester, men vil gerne have flere brugere til sine tjenester. Google er nok ikke helt så social som de gerne vil være, men markedet er enormt inden for sociale netværk, og hvis man ikke er med i disse nærkværk, kan kampen om brugerne måske tabes på længere sigt. Google kan godt se hvad der er trenden, så de er nødsaget til at forsøge sig frem med denne type tjenester, samtidig med de arbejder videre med deres søgemaskine.

Tilmelding nyheder