Google Caffeine update

Google Caffeine

Nu skulle den være god nok, Google Caffeine er nu rullet fuldt ud.

Ifølge en blogpost på Google officielle blog, er Caffeine nu i drift, den skulle være hurtigere til at optage websider. Google udtaler at den har ca. 50% nyere og friske opdateringer i sit index I forhold til den tidligere opdatering af søgemaskinen.

Google Caffeine er udarbejdet til at dække brugernes krav til hurtige søgninger efter websteder, blogs, billeder, video, nyheder og real time opdateringer.

Brugerne i dag vil have hurtige svar på deres søgninger, hvem gider bruge en langsom søgemaskine med ringe opdatering? Derfor stilles der i dag større og større krav til at være helt i front når der udtænkes strategier, metoder og nye systemer søgemaskinerne skal indeksere websteder på.

Metoden Google tidligere indekserede sider på, var ved at spiderne foretog et request af en side, og indsamlede data når de besøgte  en webside fra et link, dette blev så fulgt op ved næste besøg af spideren, og indekset blev så opdateret over tid, mange gange over flere uger, store websites med mange indgående links blev selvfølgelig opdateret hurtigere.

Google Caffeine opdaterer kontinuerligt, hvilket betyder der konstant opdateres globalt, hvilket betyder at sider optages hurtigere i Google´s index. Det er ned til få sekunder efter opdateringen af websitet har fundet sted, at det vil være synlig i Google´s søgeindex.

Google Caffeine fylder næsten 100 millioner gigabyte lagerplads.

I SEO sammenhæng har vi ved diverse test ikke oplevet problemer med optimering og tilpasninger af forskellige websites i forbindelse med Google caffeine opdateringen.

Læs om Google Caffeine på Google´s officielle blog

Tilmelding nyheder