Google caffeine

Google caffeine

I følge en artikel på searchengineland i dag, oplyses det at Google caffein opdateringen stadig ikke er rullet ud i fuld skala som oplyst fra Matt Cutts, en af Googles software ingeniører, han oplyste sidste år på sin blog at Google forventede en glidende udrulning af Google caffein opdateringen efter juleferien.

En talsmand fra Google udtaler at Google caffeine kun kører på et datacenter, og siger man forventer en fuld udrulning til de andre datacentre over de næste måneder.

På det datacenter der huser caffein opdateringen er skiftet IP nummer fra 209.85.225.103, således brugerne ikke længere kan se hvilket datacenter der indeholder caffein opdateringen, og Google kan ikke oplyse hvilke centre der har opdateringen, da det ifølge Google varierer dag for dag.

Google sandkassen der var oprettet på www2.sandbox.google.com til at brugere kunne teste de nye tiltag imod den traditionelle søgemaskine, blev lukket ned i begyndelsen af november 2009.

Mange tror den nye opdatering er fuld ud implementeret hos Google, hvilket opfattes af mange ifølge de udmeldinger der er kommet fra Google, forfatter Steven Levy, skriver i Wired magazine i denne uge om Google caffein opdateringen i datid, som om den allerede er implementeret i fuld skala.

Tilmelding nyheder