Alexa Rank, hvad er det for analyser der findes her?

Alexa Rank, hvad er det for analyser der findes her?

Alexa Rank

Alexa er en nyttig ressource for brugere der ønsker information om hjemmesider. Brug Alexa til at få information om hvor populært dit website er på Internettet, man kan finde relaterede websteder, og se hvem der ejer disse website, og meget mere.

Her kan du måle og veje dit website i forhold til dine konkurrenter på nettet, der findes flere parametre som kan give indikationer på din synlighed på nettet i forhold til dem.

Alexa Rank giver mulighed for at sammenligne data på tværs af forskellige lande, data indsamles af Alexa toolbar (En toolbar kendes fra bla. Google, Bing mv.), man skal dog være opmærksom på, at da der er tale om toolbar indsamlede data, kræver det at toolbaren er installeret hos de brugere der sender data tilbage til Alexa  for at kunne registrere webadfærd, besøgstider og lign.

Alexa toolbar er ikke så udbredt i Danmark, men man kan godt bruge de data som Alexa viser i sine statistikker til sammenligning imellem egne data og konkurrerende virksomheders data.

Værktøjet kombineret med analyser med andre webbaserede værktøjer, kan give et totalbillede af sine muligheder i forhold til konkurrenterne.

Læs mere om Alexa Rank her.

Tilmelding nyheder