AidOnline - Stop-Aidonline

AidOnline

Der skrives for tiden meget om aidonline blandt vores kolleger i branchen,  dette er et godt initiativ i forbindelse med den måde aidonline ønsker at snylte på andres websites, med sin annonceringsform.

Hvem er så Aidonline

Firmaet Aidonline er en privat virksomhed der ønsker at slå sig ned som velgører på andres bekostning. Dette gøres ved at tilpasse et browser plugin som brugere i velgørenhedens tjeneste skal downloade på deres computer.

Dette plugin overtager / styrer så i princippet de annoncer du ser på de sider du kommer ind på når du besøger et website.

 I praksis fjerner de annoncer websites ejer har sat op til f.eks. finansiering af sit websites drift og vedligehold, og erstatter disse med sine egne annoncer, da annoncerne erstatter eksisterende annoncer, ser du som bruger ikke disse ændringer. Betalingen for de viste annoncer går herefter direkte i Aidonlines lommer, som derefter udbetaler en procentvis betaling til velgørende organisationer.

 I metaforens verden kunne det sammenlignes med følgende.

I bladkiosken på hjørnet, sælger butikkens ejer annoncer i Ekstrabladet og BT alle hverdage, han får trykt sine annoncer på labels med kraftigt klister, og indsætter så sine annoncer ind i disse aviser ovenover de annoncer som avisen har solgt til de annoncører der annoncerer hos dem.

Resultatet er, at forbrugeren nu køber en avis, hvor der er klistret alle mulige annoncer ind på de steder hvor de oprindelige annoncer sad.

Bladhandlerens budskab er nu formidlet videre til forbrugeren, bladhandleren tjener nu på sine annoncer i aviser han ikke betaler avisen for at annoncere i. Tankevækkende!

Ulempen for forbrugeren, både ved Internetversionen og metaforversionen må være, hvis der nu i det annoncemateriale der oprindeligt var på websitet lige var noget vi manglede, eller et kanontilbud på et produkt.

Ophavsret og websites

Alle websites er ophavsretligt beskyttet uanset om der er tale om websites der direkte gør opmærksom på dette med brug af copyright etc. på sin hjemmeside.

Efter vores opfattelse vil et website og annoncer placeret af os, være beskyttet ophavsretsligt under copyright, da vores sider ikke må vises i uddrag uden vores samtykke, her er der tale om en privat virksomhed, aktivt går ind og udskifter elementer under præsentationen af vores copyrightede materiale under visninger, indsætter annoncer og lign. uden samtykkeerklæringer, og scorer kassen i form af annoncering på andre folks ejendom.

DETTE ER IKKE I ORDEN!

Der bør sættes prøvesager i gang når det konstateres at sites har fået udskiftet originalmateriale uden samtykke.

Den gamle garde

Problemet med online markedsføring, Internettet, subkulturer og den måde det foregår på er følgende.:

At den gamle garde, de vagthunde ( Jurister, Advokater, Professorer, Politikere etc )  der normalt blander sig i alle former for debatter mv. simpelthen ikke fatter en brik af hvordan Internettet fungerer, og derfor lader ting sejle som de under andre omstændigheder ville fare i flint over i løbet af få minutter.

Vi ser det tit med de afgørelser der rent retsmæssigt finder sted inden for it-området, hvor der er tale om næsten total uvidenhed om hvordan tingene fungerer i det virkelige liv, og domme og afgørelser som afgøres som vinden blæser.

Download af plugin

Vi fraråder altid vores kunder, og har selv en politik på området om aldrig at downloade tilfældig software, herunder tilfældige plugin uden nøje at vide, hvad det er for snask der downloades på ens computer.

Man skal huske, at al software som udgangspunkt kan indeholde mange spændende ting som vi ikke er bekendt med, automatiske opdateringer, opdateringer af nye versioner af software med andre funktioner, nye funktioner med andre formål en oprindeligt beskrevet.

I princippet vil mange af disse muligheder give adgang til netværk mv. uden brugerne aner en pind om hvad der sker.

Ved at downloade et plugin der i den gode sags tjeneste skulle give de stakkels mennesker rundt om i verden et bedre liv, og nogle direktører / ejere fra firmaet bag dette plugin et endnu bedre liv er ikke anbefalelsesværdigt.

Vores anbefaling til Aidonlines produkter

Det er ikke stedet for annoncører at bruge deres marketings kroner, og for brugere hold jer til jeres browser og bestem selv, hvad i vil se og ikke tro et ekstra plugin frelser Verden, det tager i stedet i r…. på jer.

 

Læs mere Stop Aidonline

Tilmelding nyheder