WordPress 3.0 udkommet som Release Candidate

WordPress 3.0 udkommet som Release Candidate

WordPress annoncerede d 28.maj, at WordPress 3.0 release candidate var klar til download.

Release Candidate ( RC1), er den version der kommer lige efter beta versionen, det betyder at der er fejlrettet ud fra de oplysninger og fejlområder forskellige brugere World Wide har indberettet under test af betaversionen, i denne version vil der typisk komme flere brugere til, herved øges tilbagemeldingerne med fejl og mangler, som opdages undervejs i takt med brugerne aktiverer de forskellige plugin og lign. ud fra den måde de har sammensat deres WordPress løsning på.

Det anbefales, at man ikke anvender sit hovedwebsite til test af WordPress 3.0 Realease candidate, men bruger testwebsteder til dette formål.

Det er vigtigt, at se om de plugin som anvendes i WordPress løsningen er opdateret og fungerer korrekt, der går sjældent ret lang tid før programmører af plugin får testet og opdateret deres plugin, således de virker med den sidste nye version af WordPress.

Af nyheder på WordPress 3.0 er der bla. et nyt tema som erstatter det gamle Kubrick-tema, her er der mulighed for bedre at kunne tilpasse dette tema, således systemet er bedre egnet som egentligt CMS system og samtidig som et af de bedste blog systemer på markedet.

Derudover er der kommet mange nye faciliteter.

Du kan downloade WordPress 3.0 Release Candidate  her.

Tilmelding nyheder