Ekstrabladet har problemer med Google

Ekstrabladet har problemer med Google

Ekstrabladet spørger på nationen i dag om andre har haft problemer med Google, de får en fejlmeddelelse, som beder dem indtaste en kode for at få lov til at anvende søgemaskinen.

Deres IT afdeling er tilsyneladende ikke vidende om hvorfor fænomenet opstår, siden de spørger deres brugere, og tror det er en generel fejl på søgemaskinen.

Fænomenet opstår typisk når der hurtigt foretages mange søgninger fra samme IP nummer på relativ kort tid, herved opfatter søgemaskinen problemet som værende automatiske søgninger fra programmer som Webposition og lign.

Disse programmer anvendes normalt af webafdelinger til at kontrollere virksomhedens placeringer på søgemaskinerne, hvis der testes hundrevis af søgeord, og et automatisk program konstant foretager søgninger fra samme IP adresse, stopper Google for flere søgninger på normal vis, og en side med indtastning af kode for hver søgning popper op, dette gælder alle Google søgninger fra den pågældende offentlige IP adresse, i en efterfølgende begrænset periode periode. Dette for at forhindre disse automatiske søgninger.

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1393963.ece

Tilmelding nyheder