Joomla 1.7 migrering

En Joomla 1.7 migrering er tilendebragt

Efter længe at have gået rundt som katten omkring den varme grød, så var der ingen vej tilbage for en opgradering af vores hjemmeside, som lå på Joomla 1.5 versionen.

Problemet med en opdatering fra den gamle version af Joomla 1.5 – består i der er tale om en migrering – og ikke en ikke traditionel opdatering af systemet med de efterhånden mange extensions, der igennem tiden er installeret.

De nye extensions som er udviklet til version 1.7 skulle testes for funktionalitet. Her opstod en del problemer med extensions, der ikke var opdateret til den nye Joomla version.

Selve migreringen af systemet forløb uden de helt store kvaler, men der opstod problemer med dublicate content, hvilket var en lidt større proces af få udredet inden søsætningen af det nye website.

Omdøbning af filer efter tilpasningen på udvalgte områder, og opsætning af 301 redirect på gamle udgåede filer skulle også udføres.

Vi håber der ikke opstår tilsvarende problemstillinger i forbindelse med den kommende opdatering til Joomla 2.5, som følger den samme grundkodning og derfor kan opdateres i stedet for migrering.

Joomla 2.5 versionen skulle være klar i løbet af nogle dage, men vi venter lige til den har været ude i en måneds tid inden vi trykker på update.

Tilmelding nyheder