Joomla version 2.5

Joomla version 2.5

Joomla version 2.5

Så blev det tid til at sætte Joomla 2.5 versionen op på vores website. Det var en noget nemmere omgang end migreringsprocessen fra Joomla 1.5 til Joomla 1.7 versionen, som gav en del bøvl med forskellige extensions, som ikke var fuldt ud kompatible med den nye Joomla version.

Det er vigtigt at holde sine versioner opdateret i forhold til sikkerhedsproblemer og andre elementer, som kan skabe problemer for et website med manglende funktioner mv.

Det store problem opstår imidlertid, når der skiftes radikalt om i den bagved liggende teknologi og kodning, således der ikke umiddelbart kan opgraderes, men der skal finde en migrering sted.

Når et website migreres opstår der altid mulighed for at ”det hele” ikke kommer med, extensions, der tidligere fungerede perfekt virker ikke – og ikke nok med det, der er ikke udarbejdet erstatninger til de extexsions, som udfyldte en vigtig funktion på websitet, hvilket giver nye udfordringer, når sitet skal flyttes over på den nye platform.

Men alt i alt ser den nye Joomla version 2.5 ud til at fungere rigtigt godt, og de nye extension, der kommer fremadrettet vil have fokus på den nye Joomla kerne i takt med vedligeholdelsen af den gamle kerne 1.5 stopper her i foråret.

Tilmelding nyheder