iPhone 4 kommer på markedet den 30. juli

iPhone 4 kommer på markedet den 30. juli

Iphone 4 lanceres på det danske marked 30.07.2010, Apple oplyser på deres blog at telefonen kommer på markedet i en del lande i slutningen af denne måned.

Vi må håbe den fungerer trods antenne problemer. Der har været en del debatter på nettet om antenneproblemerne på iphone 4 telefonen. Der er nogle gutter, som har fundet løsningen på netop dette problem, de har udarbejdet en løsning som de kalder Antenn-aid, hvilket er et hæfteplaster, som skal monteres på siden af telefonen, således den ikke bliver berørt på følsomme områder, hvor antennesignalet kan ødelægges, andre foreslår brug af gaffatape, som har den samme funktion og beskytter det svage antennesignal i telefonen.

Apple selv erkender der er et problem med antennen på iphone 4, så de udleverer en gratis gummikasse eller cover til designertelefonen, så problemet med antennen bliver løst på den måde.

Men spændende bliver det at høre om der er de samme problemer med iphone 4 her i landet, når den kommer ud i daglig drift .

Designmæssigt er det en flot telefon, men vi venter med at udskifte de gamle iphones her i firmaet, til vi ved om den nye fungerer.

Tilmelding nyheder