SEO Kursus

SEO Kursus et emne til debat

Der tales meget om SEO kurser på Internettet for tiden, mange nye kursusudbydere byder sig til på dette marked. Jeg har selv deltaget i diskussioner for og i mod den måde disse kurser udbydes på, og på hvilke grundlag seo undervisningen finder sted.

seo kursus

Hvad dækker et SEO kursus over?

Der er mange former for undervisning der kan finde sted i forbindelse med et seo kursusforløb, her kan der være tale om tekstforfatning, hvilket er et glimrende emne til et korterevarende kursus, her vil deltagere kunne få en ide om hvordan der tekstmæssigt kan sammensættes websites, som fanger på de valgte søgetermer, der samtidig er indarbejdet i websitets tekstmæssige base og fundament.

Hvis der f.eks. skal arbejdes med hvordan CMS systemer rent kodningsmæssigt er sammensat er det nok ikke på et grundlæggende SEO kursus denne viden tilegnes, hertil er kompleksiteten for stor, at vide hvordan html output genereres ud fra databaser og styringsfiler i CMS delen kræver knowhow på programmerings niveau, det er ikke nok at vide der skal udføres nogle justeringer, men snarere hvordan disse systemer kan justeres og optimeres.

Man skal jo lige tænke på at udviklerne af mange CMS systemer har lagt mange timer i fremstillingen og programmeringen af disse sites, og mange har på trods af deres programmeringsfærdigheder på meget højt niveau, ikke kunnet få deres eget cms system til at fungere optimalt i forhold til søgemaskinerne, hvordan skulle en kursist så kunne efter et par dages undervisning i tekstskrivning og lettere html forståelse, så kunne overskue en sådan opgave? Det må være logik for enhver.

Linkbuilding er også en væsentlig parametre i en moderne SEO udførsel, dette kræver også indsigt over muligheder og begrænsninger, men et kursus, kan give en forståelse og en ide om hvad der er muligt af denne vej for etablering af fornuftige linkopsætninger.

Udover dette kommer selve håndværket, man skal i dag tænke på at mange af de positioner mange virksomheder har på Internettet ikke er selvskabt, men kreeret af et SEO firma, hvis man forventer at kunne hamle op med dette efter et mindre kursusforløb, skal man nok tro om igen, konkurrencen vil være for stor for den enkelte webmaster med lille viden i forhold til den kompleksitet selve søgemaskineoptimeringen har i nutidens søgemaskine univers.

Skal man så holde sig fra kurser i SEO?

Nej da, men skal bare ikke forvente, at træerne vokser ind i himmelen, men kan godt få en forståelse for, hvordan søgemaskiner reagerer i forhold til tekst dokumenter som søgemaskinerne indlæser og ranger i deres indeks.

Vi udbyder selv jævnligt kurser indenfor SEO, men fortæller altid kursisterne, at de ikke skal forvente, at gå hjem og skrive to linjer og rette et par tags og så overtage alle Googles sider med deres website, og hvis der er tale om en større virksomheds website, skal de slet ikke forvente at få ret meget indflydelse på hvordan processerne gribes an, udover at kunne være med i forløbet på sidelinjen.

Forestil dig en stor bank eller et telefonselskab sende to medarbejdere på SEO kursus nogle dage, hvorefter disse personer bagefter skal hjem og drive markedsføringskanalen (virksomhedens hjemmeside) og skabe den trafik som sitet har mulighed for at få ind fra søgemaskinerne. Det kan alle vist forstå, at markedsføringsafdelingen ikke vil være med til.

Prisen på Google adwords

Alle virksomheder, store og små kender i dag prisen på Google adwords, hvis det er muligt at forbedre sit website med organisk søgemaskineoptimering er det herved muligt at reducere tilsvarende på adwords budgettet, og skabe sammenlagt bedre resultater for virksomhedens samlede indtjening. Derfor vil en SEO strategi være et af de vigtigste parametre i en virksomhed i dag, en sådan kræver mange talenter for at kunne bringe virksomheden helt i mål, den kræver kendskab til medier, reklamer, søgemaskiner, teknik, hvordan kommer vi frem i køen i stedet for at stå nede bagved, hvor ingen ser virksomheden?

Seo information?

Derfor hent al den information du skal bruge, find den på Internettet, find nogle kurser og gå i gang med dine egne sider, ikke virksomhedens, start med din egen og prøv i praksis og lær, hvordan resultater skabes, det er den eneste måde at få indsigt i hvordan det virker i praksis.

Læs mere om kurser i SEO Værd at vide om søgemaskineoptimering og seo

Tilmelding nyheder