Menu Luk

PBS dropper Nets.dk

Net.dk, forbliver hos den retsmæssige ejer, et stort tillykke til Sten herfra.

Ifølge Comon, så har PBS droppet domænesagen mod webdesigneren Sten Axelsen og kravet på hans domænenavn nets.dk, deres presseafdeling meddeler, at det nordiske finanshus ønsker den indledte domæneklagesag trukket tilbage, med begrundelsen, ”Det er synd for Sten Axelsen” som er så glad for sit navn.

PBS er endvidere ked af den negative omtale hele nets.dk sagen har fået, det var ikke meningen, navnet Nets.dk skulle jo blot hjemtages til PBS, men der blev gjort modstand og almindelige mennesker kunne se at der var tale om at prøve at tryne en mindre virksomhed, for at presse deres egen sag igennem, ovenikøbet med trusler om bål og brand.

Det viser trods alt, at der med nettes udbredelse ikke kan trynes alt igennem, her kan almindelige folk se magtmonopoler bevæge sig rundt som elefanter i glashuse, herved kan disse få problemer når folket rejser sig imod mastodonterne.

Dette burde være et vink med en vognstang til smarte markedsføringsfolk og reklamebureauer, som ikke har opdaget at Internettet eksisterer. Reklamebureauer og rådgivere bør i fremtiden overveje at anvende flere parametre i deres rådgivning til virksomheder der ønsker rebranding af deres virksomhed.

Endnu engang ønskes Sten tillykke med udfaldet af sagen, og lad andre vide, vi er mange der også i fremtiden vil bakke op omkring magtmisbrug fra mastodonter der ikke har gjort deres hjemmearbejde godt nok.

Posted in Reputation Management