Yahoo tilføjer nu Twitter i sine søgeresultater

Yahoo tilføjer nu Twitter i sine søgeresultater

Twitter vil nu også blive vist på Yahoo, Bing der tidligere i år og Google der i sidste uge lancerede Real Time Search, melder Yahoo sig så også under fanerne med udgivelse af tweets i deres søgeresultater.

Yahoo giver mulighed for at få relevante fotos, videoer om nyhedshistorier, mange af disse funktioner er brugere af Yahoo også allerede bekendt med, nu er Twitter også kommet med på sit eget faneblad. – og herfra er det muligt at følge det sociale netværk, og se de nyheder der er aktuelle, som real time search (visning af nyheder i realtid) .

 

 

Der er tale om første generation af real time search fra Yahoo side, søgemaskinen planlægger i fremtiden at forbedre integrationen med det sociale indhold, en indholdstype der er særdeles velegnet til real time search for den enkelte bruger, hvor indholdet vil være nyheder, præsenteret sekunder efter begivenhederne finder sted, og hvor brugere bliver informeret om disse nyheder kontinuerligt.

Eksempel på visning af Real Time Seach hos Yahoo og den måde de har valgt integrationen på med Twitter, og real time search visningen på søgemaskinen.

Tilmelding nyheder