Menu Luk

Yahoo fylder år.

Yahoo 15 År

Yahoo holdt sin15 års fødselsdag i går, Jerry Lang og David Filo oprettede en guide over websteder som i sin tidlige barndom hed ”Jerry og Davids guide to the World Wide Web” denne guide blev i 1994 omdøbt til Yahoo.

Efter lange overvejelser besluttede de at springe ud som Internet entreprenører og gøre deres hobby til deres levevej, der skulle nu tilføres kapital for at oparbejde en internet virksomhed og drive noget så forholdsvis nyt som en weboversigt over links på Internettet.

Man havde på det tidspunkt allerede i tankerne, at man gerne ville have finansieret virksomheden med en eller anden form for abonnement betaling, på daværende tidspunkt var der ikke ret mange der troede på ideen om online markedsføring i form af reklamer, dette skulle dog hurtigt vise sig ikke at holde vand, i august 1995 kom de første annoncer på Yahoo. Med Yahoos første annoncering viste de markedet at der var muligheder i online markedsføring i forhold til den gamle traditionelle annoncering.

Med disse tiltag var vejen banet for online markedsføring for virksomheder på  Yahoo´s website – Andre online medier har efterfølgende nydt godt af denne beslutning de tog ved indførslen af online annoncering dengang.

Vi ønsker Yahoo tillykke med fødselsdagen.

Læs mere på deres blog.: 15th Birthday Yahoo

Posted in Søgemaskiner