Menu Luk

WordPress 2.91

WordPress 2.91 blev frigivet i sidste uge som en hurtig efterfølger for version 2.9 som fra starten var behæftet med en del fejl, systemets ping funktion havde et kæmpe problem, da det ikke kunne sende ping og trackback, derudover var der en del andre fejl som i forbindelse med udgivelsen hurtigt blev indrapporteret til WordPress Teamet.

Når dette er sagt skal WordPress teamet have ros for den hurtige reaktion og efterfølgende opdatering, selvom vi valgte at bibeholde vores opdaterede systemer i version 2.9 og i stedet selv fiksede ping problematikken, er det bedre at funktionaliteten bliver rettet fra den hånd som har udtænkt og programmeret selve systemet. Det giver mening og sikkerhed for selve systemet.

Nu efter en lille uges tid har vi så prøvet at foretage en evaluering af softwaren, og den ser ud som om der indtil videre ikke er opstået problemstillinger der relaterer til den sidste opdatering.

Så det ser ud som om versionen er fuld ud funktionel, men med software er det altid sådan, at der altid er fejl i kodningen et eller andet sted , under en eller anden funktion, det er man som bruger nød til at forstå, huslk bare de gode gamle blå skærne når Windows gik i blå mode, det klagede folk aldrig over dengang, men mange råber op når et stykke gratis software af verdensklasse skaber problemer nogle få dage, det er tankevækkende.

En stor TAK til WordPress udviklerteam for at servicere en stor brugerskare World wide.

Posted in WordPress