Webshop vælg den rigtige shop til e handel

Webshop vælg den rigtige shop til e handel.

Mange iværksættere og etablerede virksomheder ønsker på et eller andet tidspunkt at få etableret en webshop på nettet, når tidspunktet melder sig bevæger virksomhedens salgsmedarbejdere eller iværksætteren sig ud på markedet for at sondere terrænet, andre gange er der en frisk sælger der lige har ringet og givet et godt tilbud på en webshop som kan det hele, og oven i købet til en sveden pris.

Hvilken webshopløsning skal jeg vælge som virksomhed?

Der kan ikke gives et ultimativt svar på spørgsmålet, det afhænger meget af forskellige faktorer, hvad kræves der af systemet, hvilke udvidelses muligheder skal der være, integration med eksisterende økonomisystem, intranet etc.

Der findes systemer i den billige ende, hvilket er gratis f.eks. OsCommerce og Magento, dette er Open source systemer, hvor man typisk kun betaler for opsætning af system og udvikling af templates og lign.

Magento har også f.eks. en Entreprise version til ca. 11.000,- USD pr. år. i licensafgift, her betaler man en forholdsvis høj pris for udvidet service og kompetent vedligeholdelse af core teamets medlemmer.

I princippet er grundversionerne identiske, men der fejlrettes omgående på entrepriseversioner, hvor man ellers i mange tilfælde henvist til diverse fora, hvor forskellige brugere løser opståede problemer ad hoc.

Derudover findes der standard løsninger og forskelige muligheder fra gode danske webshop leverandører, der findes f.eks. Dandomain og Scannet som nok er de mest kendte løsninger og største på markedet, Scancommerce og Dynamicweb eCommerce er typisk en lidt dyrere løsning at starte op med end de andre standard løsninger, der ligger endvidere en løsning imellem de helt standardiserede løsninger og de dyrere løsningen, her er den danske REDPIT et godt alternativ, hvis man vil have noget med udviklingsmuligheder ud over standard.

Vi rådgiver vores kunder ud fra behov og virksomhedstype i valget af shopløsning, vi fravælger en del løsninger når vi bliver præsenteret for disse, dette skyldes ikke at vi ikke kan lide de pågældende firmaer, men fordi de løsninger de sælger, typisk ikke lever op til minimumkravene for en god webshop i dagens konkurrencemarked, hvor fokus er på online markedsføringsdelen og SEO funktionerne i systemet, dette med udgangspunkt i den efterfølgende søgemaskineoptimering der skal udføres i shoppen.

Vores rådgivning om shopvalg er gratis i forbindelse med bestilling af SEO eller markedsføringsopgaver hos os.

Vi har sammensat nogle optimeringspakker specielt rettet mod e handelen og webshops.

Du kan læse mere om de enkelte pakker her.:

DandomainScannetOsCommerceMagento – Webshop Standard SEO løsning

Tilmelding nyheder