Sikkerhedsopdatering Wordpress 2.92

Sikkerhedsopdatering WordPress 2.92

WordPress har udsendt en sikkerhedsopdatering der forhindrer brugere i at se hvilke elementer der er blevet smidt i papirkurven, i version 2.91 skulle det være muligt for alle at have tilgang til papirkurven, uanset hvilken person der er logget ind. Dette skulle også være tilfældet for abonnenter der ikke har adgang eller begrænset adgang til websitet.

Som vi tidligere har beskrevet er det altid vigtigt at opdatere sine webapplikationer i takt med at sikkerhedshuller konstateres, dette forhindrer utilsigtet brug af virksomhedens website og derved uønskede besøg eller indtrængen på webserveren og det aktuelle website.

WordPress giver mulighed for en hurtig opdatering med den automatiske opdaterings funktion der er indbygget i systemet, hvis webserveren ikke er sat korrekt op skal der opdateres manuelt, hvilket er en smule mere besværlig, men opgaven bør løses, det anbefales at tage en komplet backup af den gamle database inden opdatering finder sted, herved sikres data hvis der skulle gå noget galt under opdateringen.

Hvis du har problemer med opdateringen af din WordPress instalation eller ønsker hjælp er du velkommen til at kontakte os for hjælp med opgradering og opsætning mv.

Tilmelding nyheder