SEO som markedsføringskanal i søgemaskinerne giver flere kunder

SEO som markedsføringskanal i søgemaskinerne

Er din SEO strategi tidssvarende i dagens markedsføring i søgemaskinerne?

SEO strategi

Online Marketing har som fuldtime mediebureau markedsført utallige websites i mange lande, med fokus på forskellige markeder og kundesegmenter.

Vi har stået bag arkitekturen og SEO strategien på mange tusinde websites for vores kunder igennem snart 15 år indenfor professionel søgemaskineoptimering og SEO. Denne erfaring indenfor SEO strategier, søgemaskineoptimering og online markedsføring kommer nye kunder til gode i form af hurtigere udarbejdelse af professionelle SEO løsninger, der virker og skaber mulighed for at komme hurtigere i mål med virksomhedens markedsføring på internettet.

Virksomhederne og de kunder vi stolt kan sige har opnået store resultater med deres placeringer på søgemaskinernes SERPS, spænder fra små selvstændige forretningsdrivende med almindelige websites og små onlineshops, middelstore virksomheder med fokus på ehandel og salg over nettet, store internationale koncerner indenfor revision, telefonselskaber med markedsføringsbehov og kampagner inden for telefoni, rederier, luftfartsselskaber, rejsebureauer, banker, større danske dagblade og et af de større bladhuse i USA.

Vi har indgående kendskab til Internettets muligheder for markedsføring, vi har været hele vejen rundt når det gælder søgemaskineoptimering og SEO og udarbejdelse af professionelle SEO strategier med efterfølgende implementering hos kunderne.

Vi kan anbefale dig at læse mere om søgemaskineoptimering på vores hovedsite, hvor der beskrives mere detaljeret om de forskellige former samt muligheder for at få optimeret sit website, og derved opnå bedre placeringer på de Internationale søgemaskiner.

Online Marketing kan hjælpe dig, uanset om du skal have en standard SEO pakke, eller der skal tilrettelægges en strategi der passer ind i en større virksomhed og derved skal skræddersys specielt til dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os enten pr. mail eller telefonisk for at høre om dine markedsføringsmuligheder med online markedsføringi søgemaskinerne.

Læs mere om Værd at vide om søgemaskineoptimering

Tilmelding nyheder