Outsourcing online markedsføring

Outsourcing online markedsføring

Strejfer tanken dig en gang imellem, er online markedsføring noget vi selv skal udføre i virksomheden, eller burde vi få et professionelt firma der arbejder med markedsføring i dagligdagen til at give os full service markedsføring i de elektroniske medier.

Mange erhvervsdrivende er dygtige entreprenører indenfor det arbejdsfelt de arbejder med, der er mange gøremål i en moderne virksomhed, der kræves et stort kendskab til mange forskellige arbejdsområder og funktionaliteten i disse, derudover skal man have et overblik over økonomi, personaleledelse, produktsortiment, kundepleje, salgs og markedsføring af virksomhedens produktsortiment over for forbrugerne.

I dag hvor online markedsføring indtager en stadig større procentuel del af virksomhedens kundetilgang, de fleste virksomheders nye kunderelationer skabes netop via online markedsføring og ikke i de trykte medier som tidligere, det kræver en viden om hvorledes markedsføring skal tilrettelægges optimalt, når de skal anvendes i online medierne, hvor får jeg mest for virksomhedens penge og markedsføringsbudget? Det må være virksomhedens ejers største spørgsmål i dag.

En kunde udtalte på et markedsføring og strategimøde hos os følgende sætning! Vi kan bruge vores lagermand til at skrive nogle temasider, der er perioder han ikke har så travlt på lageret!

Det er meget tankevækkende for nogle virksomheders tankegang og markedsføringsstrategi, i dette tilfælde kan det da godt være lagermanden ind imellem kan flække nogle sider sammen i perioder på dagen, hvor der ikke er kunder eller bogføring, lageroptælling, leverandør kontakt og lign. gøremål i virksomheden, men med vores erfaring indenfor online markedsføring giver det desværre ikke de bedste udsigter, hvis virksomhedens ansigt og udstillingsvindue ud mod forbrugeren skal varetages af en blæksprutte med hundredvis af forskellige gøremål.

Derfor bør man som virksomhed uden en egentlig marketingafdeling overveje konceptet outsourcing af online markedsføringen til en virksomhed der kender til markedsføring, både den traditionelle, og har været med indenfor markedsføring i større stil med succesrige kampagner og produktsalg både offline og online.

Få en professionel online markedsføring og en markedsstrategi for virksomheden

Online Markedsføring

Vi tilbyder netop et komplet markedsførings koncept, hvor alle disse værdier samles i et system, hvor markedsføringen ikke kun består af delelementer i en markedsføringskæde, men i totalkoncepter, hvor de enkelte tandhjul er slebet og håndpudset i forhold til netop, strategiplaner, markedsføring og vækststrategier for den enkelte virksomhed, vi sælger ikke bare Google adwords, SEO eller banner reklamer, nej vi sælger en pakke markedsføring som netop tilgodeser virksomhedens profil og udstillings vindue i mod verden, at der så indgår elementer som Google adwords, SEO og banner annoncering sammen med mange andre elementer i online markedsføringen er jo en selvfølgelighed, for netop synligheden på Internettet i dag.

Tilmelding nyheder