Online Marketing vores profil

Mediebureau med fokus på online markedsføring

Online Marketing er et mediebureau med fokus på online markedsføring på Internettet. Vi har specialiseret os i søgemaskineoptimering, Google Adwords, Banner annoncer, derudover giver vi general rådgivning indenfor reklame på nettet, online profilering, effektmåling af kampagner og SEO.

Vi arbejder med flere typer af analyseværktøjer til at identificere dine brugere på dit website f.eks. Google analytics, som er et kvalitets analyseværktøj. Google analytics er gratis at anvende og giver stor indsigt i brugernes adfærd og handlemønstre, når de besøger dit website.

Med baggrund i vores erfaring med online markedsføring og SEO, så skaber vi i samarbejde med dig og din virksomhed en bedre platform for e-handel, webshop og virksomhedens website på Internettet.

Online markedsføring i søgemaskiner og på Internettet

Gratis uforbindende forundersøgelse

Du er altid velkommen til at kontakte os til en GRATIS uforbindende samtale og evt. møde. Her kan du kan høre om de muligheder, der ligger i markedsføring i online-medierne, specielt når det gælder markedsføring i søgemaskiner og opsætning af virksomhedsstrategier for markedsføring og gennemførsel af SEO og adwordskampagner.

Vi har været med helt fra starten da SEO begrebet var i sin spæde start på Internettet (siden 1999 og over 8.500 udførte SEO opgaver World Wide). Vi kan hjælpe dig med at komme op i et gear, og besøgstal du ikke troede dit website havde potentiale til.

 

Du kan læse mere om vores visioner.:

Online marketings visioner og værdier – Kontakt onlinemarketing.dk

 

Vi byder dig velkommen til fremtidens markedsføring hos Online Marketing, vi bringer virksomhedens SEO, Google Adwordskampagner og markedsstrategier ud i livet.

Tilmelding nyheder