Konverteringssporing Google adwords

Konverteringssporing Google adwords

Mange stiller sig selv spørgsmålet , om det er tiden værd at bruge konverteringssporing i forbindelse med sin Google adwords annonceringsstrategi, til dette spørgsmål kan vi kun give et svar, og det er at man skal bruge konverteringssporing på sit website, herved kan man, som vi tidligere har beskrevet få et samlet overblik over, hvad annoncekronerne til Google adwords giver i konkret salg og respons, hvis de ikke giver det som man forventer og regner med, kan man ved brug af sin konverteringssporing tilpasse sine annoncer, således at man kan justere og tilpasse forskellige funktioner, således annoncerne giver en højere konverteringsrate.

ROI giver overblik over økonomien i annonceringen

ROI overblik, hvordan er indtjeningen i forhold til annonceudgiften, man kan direkte måle afkastet af sin annoncering, se hvilket søgeord der har genereret ordren, og med den viden se om der er et mønster i søgeord, ordreantal og størrelser på ordrer, hvis enkelte ordrer giver et større afkast, kan annonceringen trimmes hen i mod brug af de mest sælgende søgeord og annoncer.

I forbindelse med søgeordets effektivitet, kan pris og budstørrelse på enkelt-ord sammensættes, således man kan betale en højere klikpris på søgeord der generer flest salg, derved sikrer man sig bedre placeringer på sine adwords kampagner og får en bedre udnyttelse af annonceressourcerne i markedsføringen.

Hvor hurtigt kan man så komme i gang med konverteringssporing.

Det kan man omgående, der skal udføres en lettere setup fra Google adwords kontoen, der skal bruges et kodestykke, der kan hentes her, dette kodestykke indsættes og placeres i sidens html, og så er du kørende med konverteringssporing. Det kan f.eks. være på din takkeside denne kode er placeret, når så brugeren forlader sitet via denne side vil søgeordet og det færdige salg være sporbart på din Google konto.

Så, hvis du ikke allerede er i gang med konverteringssporing i din webshop, er der ingen grund til at vente, du udnytter dit Google adwords budget væsentligt mere ved brug af dette værktøj.

Tilmelding nyheder