Menu Luk

Søgemaskineoptimering brug ekstern ekspertviden

Mange virksomheder ønsker i dag selv at være med i processen med udvikling af markedsføringsstrategier i forbindelse med deres tilstedeværelse på Internettet.

Disse virksomheder ønsker at kunne foretage søgemaskineoptimering på deres website inhouse, men støder tit ind i mange barrierer, grundet uvidenhed omkring, hvordan en søgemaskineoptimering skal sammensættes og føres ud i livet på deres website så de bliver mere synlige i de organiske resultater på Google og andre søgemaskiner.

I mange tilfælde opnår virksomheden ingen resultater på søgemaskinerne, i nogle tilfælde går udviklingen en helt anden vej, når en amatør forsøger sig med at søgemaskineoptimere virksomhedens website, og resultaterne forværres i takt med der anvendes teknikker der strider i mod søgemaskinernes guidelines. Dette kan munde ud i en egentlig deranking eller udelukkelse fra søgemaskinerne, mange gange på grund af uvidenhed om hvordan søgemaskinerne reagerer på diverse programmeringsformer og finurlige kodninger etc.

Brug en ekspert i søgemaskineoptimering i webstrategien

Derfor kan det være praktisk at have en fast søgemaskineekspert tilknyttet virksomhedens marketing og IT afdeling som en ressource person, en konsulent der kan give input til hvorledes processen og udviklingen indenfor virksomhedsstrategien kan udmøntes i målbare resultater på søgemaskinerne.

Vi har erfaring med både den markedsføringsmæssige del og kan også påtage os programmeringsdele, da vores medarbejdere er programmører, og ikke kun teoretikere, vi kan tilbyde omskrivninger af hele CMS og webshop systemer og lign. så de bliver til søgemaskine venlige systemer.

Vi har af tidsmæssige årsager ikke mulighed for at tage opgaver af programmering af hele CMS og Shopløsninger. Men vi kan være udviklingsteamenes sparringspartnere og kan kode og programmere delelementer efter aktuelle behov i forhold til søgemaskineoptimering af det pågældende website.

Du kan læse mere om søgemaskineoptimering på dette link.

Syntes du det lyder spændende er du velkommen til at kontakte os for yderligere information og høre om mulighederne for søgemaskineoptimering af dit website.