Konkurrentanalyser

Konkurrentanalyser

Hvem er dine konkurrenter på nettet og hvad kan de i forhold til dig?.

Mange søgemaskineoptimerer i blinde, hvem er man oppe i mod når der skal optimeres?

Spot dine konkurrenter og få flere besøg på dit website.

Det første man skal gøre i forbindelse med en søgemaskineoptimering og udarbejdelse af en søgemaskinestrategi, er at finde ud af hvilke virksomheder man er i konkurrence med på nettet.

Man bør afsætte fornøden tid til at studere sine konkurrenter, se hvilke søgeord de gerne vil ranke på, se hvorledes deres website er struktureret, og om der er gjort tiltag til at optimere på visse søgetermer.

Ved at teste på forskellige søgeord på Google, ord som virksomheden gerne selv vil have topplacering på, se hvad konkurrenterne har gjort for at opnå de placeringer de har, her kan kontrolleres om der ligger såkaldte temasider til grund for resultaterne, de er nemme at spotte, mange udbydere af denne form for søgemaskineoptimering udfører arbejdet efter en bageopskrift, derfor er denne type optimering meget hurtig at se på et website.

Det er klart at der skal arbejdes meget med at fin tune og justere websitet, hvis der er tale om søgeord der resulterer i mange millioner hit, men forudsætningerne for en høj succes rate er god.

Konkurrent analyse i forbindelse med søgemaskineoptimering, giver et vigtigt fingerpeg om i hvilken retning man bør optimere sit website og på hvilke søgetermer.

Vi afsætter altid den fornødne tid i et SEO projekt til en foranalyse, her ser vi på konkurrerende virksomheder i forhold til vores kunder, herved kan vi se hvilke teknikker der skaber konkurrenternes placeringer på søgemaskinerne, med den viden i bagagen, er udgangspunktet for søgemaskineoptimeringen optimal.

Når dette så yderligere kombineres med gennemgang af det tekstmæssige fundament på websitet, rådgivning om sammensætning og temaopdelt systematik, med efterfølgende optimering samt tilrettelæggelse af en linkstrategi der er langtidsholdbar, er succeskriterierne for en langtidsholdbar søgemaskineoptimering skabt.

Tilmelding nyheder