Joomla opdatering 1.5.12 – 1.5.13

Joomla opdatering 1.5.12 – 1.5.13 sikkerhedsopdatering

Man lærer aldrig sin egen lektie, som vi skrev med WordPress og opdateringer af software til nye versioner, hvor der mange gange kort tid efter en release opstår fejl og mangler i den opdaterede software.

Vi har en del kunder der kører på Joomla løsninger som vi servicerer med søgemaskineoptimering og opdateringer og fejlretninger på softwaren, vi opdaterede til version 1.5.12 tidligere i denne måned på en stor del af de kunder der kører på denne platform, efter den var kommet ud, der er nu kommet en sikkerhedsopdatering Joomla version 1.5.13 som skal rette nogle fejl og sikkerheds problemer i softwaren.

I skrivende stund har vi nogle problemer med en af de nye opdaterede filer, vi har rettet den selv, da den vælter nogle skærmbilleder, så der kommer nok en rettelse til denne fil senere.

Joomla er når der tales om CMS systemer et fortrinligt stykke software, det er udviklet under GNU og fungerer virkeligt godt, professionelt og med rigtigt mange muligheder for opdateringer med forskellige moduler og tilbehør af enhver slags.

Det er dejligt at se så et så gennemført CMS system som der bare kan anvendes uden beregning.

Der er mange virksomheder der skylder en stor tak til det team af udviklere som arbejder med Joomla CMS systemet, der giver mulighed for at bruge et så gennemført stykke software uden at betale 50 øre for det.

Der skal lyde en stor tak herfra…

Tilmelding nyheder